2777
2789
چه طوری؟ میشه بگی؟

شادی و هیجان و بیار تو زندگیت

لباسای رنگ شاد و خوشگل بپوس

به خودت برس

موزیک بذار و باهاش برقص اگر حالت عوص نشد بیا هر چی دلت خواست بگو

اول باید حال دل خودت خوب شه.بعد اون حس و بیاری تو زندگیت با شوهرت و بچت تقسیم کنی

مردا خیلی صبور نیستن و منتطر نمیمونن.سعی کن حال و هواتونو عوض کنی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از اول؟؟؟😕😕😕اول چی اره از روز اول از شب اول عروسی از ثانیه اشناییمون از روز عروسی که فیلمبردار با ...

چی بگم والا

کلا مردا اخلاق ندارن

حالا یکسری ها زیاد نشون نمیدن...

اینا نشانه تربیت خانوادگی همسرته که میگی

💙کنکوری1400✌🤓
سعیتو بکن

من خیلی شیطون و سر زنده بودم هر مجلسی میرفتم نقل مجلس بودم شوهرم فقط یه زن نظافتچی میخواد یه زن که مثل هفتاد ساله رفتار کنه یه زن که فقط اون هرچی میگه زن سرشو بندازه پایین همه ذوقامو کور کرده 

خدایا شکرت 
خوب دیگه.همیشه تغییر از خود ما شروع میشه تا برسه به دیگری.اگه نتونی این هنر و یاد‌بگیری نمیتونی توقع ...

همه این کارا تو خونم بود چون مربی رقص بودم ادم معاشرتی و اهل همصحبتی خوبی بودم اینقد امد به مامانم گفت با فلانی حرف میزنه این کارشه بل کارشه اینقد تو سرم زده ازش متنفرم

خدایا شکرت 
نه اهل این چیزا نیس

خوب  چرا  شما نمیخای بری  سمتش    شاید منتظر شماس

من بارها خودم  رفتم  انقد من رفتم جلو که همیشه میگه تو میخای   اوایل زندگی محلش نمیزاشتم  اونم  میگفت زندگیمون سرد شده دیگه فایده نداره   حتی حالاشم  یوقتی میگه منکه سردم   زبونشه  بدنش اینجور نیس   ولی خب باید با زبونه نیش بزنه دیگه  

ماهم  هروقت  دعوا میکنیم میگه دوستت ندارم   بچه میخاستیم بیاریم  میگفت از تو نمیخام  ما معلوم نیس زندگی بکنیم  بچه بدبخت میشه  با نازوعشوه اقدام میکرد  حالاشم همینطوره  خوبم نمیشن  این مردا 

شما اصل مشکلتون سر چی بوده که به اینجاها رسیده؟

هرچی حاجت دله تموم میشه هرچی که خدا بخادهمون میشه
چی میگه مگه؟ دوتا از حرفاشو بگو

توقع داره پدرم براش خونه بخره توقع داره میاد خونه ما خانوادم دولا راست شن جلوش توقع داره شش صبح من پاشم رب بار بذارم چیز میز خشک کنم برم تو کوچه با پیرزنا همصحبت شم ،دلش میخواد شب تا صبح به پنج خواهرشو مادرش فقط تلفنی حرف بزنه و فضولی کنه من هیچی نگم دلش میخواد هر فش و کتکی زد من به هیچکی نگم و رو اونم سرمو بلند نکنم دلش میخواد شب و روز خونه باشم و دستمال بکشم ولی باهاش سه هفته یبار نرم خیابون اصلا هیچی ازش نخرم جایی نرم باهاش 

خدایا شکرت 
خوب  چرا  شما نمیخای بری  سمتش    شاید منتظر شماس من بارها خودم  رفتم ...

شناختی از هم نداشتیم توهین نشه ولی اون روستایی و من شهری بودم اون هشت بچه و یه عقد شکست خورده داشت ، امد جلو خیلی ساکت ساده بنظر میرسید گفت کارمندم یه عقد داشتم دختره دوس پسر داشته طلاقش دادم منم گفتم جرم که نکردی چه اشکال داره رفتیم تحقیق حرف شوهرم در مورد زن قبلیش راست بود یه هفته نشد عقد کردیم سه هفته بعدیش رفتیم زیر یه سقف از روز عقد با هم تفاهم نداشتیم هی به زور خانواده ها کشش دادیم هی بخاطر بچه بخاطر اینکه خیلیا حسرت یه دختر مثل من و یه پسر مثل اونو دارن، یه جاری دارم دو ساله عروسی کرده برادر شوهرم ده سال از شوهرم کوچیکتره با وجود بی پولی و زندگی سختشون خیلی عاشق همن ولی من و شوهرم حتی اتاقمون جداس نگید تو برو سمتش چون اینقد رفتم که دیگه تکراری شده نگید خودتو عوض کن چون هر موقع عوض شدم یه حرکتش تموم وجودمو میلرزونه من خیلی عاطفیم و خیلی گرم شاید غیر عادی باشه ولی فقط دلم یه زندگی گرم میخواد

خدایا شکرت 
شناختی از هم نداشتیم توهین نشه ولی اون روستایی و من شهری بودم اون هشت بچه و یه عقد شکست خورده داشت ، ...

انشالله  خدا برات بسازه  اون زندگییی رو که میخای   امیدوارم  خدا مسکلاتتو حل کنه

ممنون ولی چرا کسی راهنماییم نکرد فقط گوش دادن و خوندن ؟ 

چون این  مشکلاتو خیلیا دارن  یعنی اکثرا دارن  و  دارن  زندگی میکنن  جوابی ندارن بدن  بگن طلاق بگیر؟  مطمئن باش اون عده ای که طلاق گرفتن میگن بگیر  

اونایی هم که مثل من دارن میسازن  میگن کوتاه بیا و بساز