2777
2789
عنوان

یعنی واقعا که 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

172 بازدید | 14 پست

چرانیومدید تاپیک من؟ ؟؟😡😡

تاحالا لباسی که دوستش دارید رنگ گرفته؟؟ یعنی انداخته باشید تو ماشین رنگ گرفته باشه؟؟ به مرور زمان رفته؟؟ 

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه دیگه به درد نمیخوره

نو بود ی بار فقط تن کرده بود 🥺🥺

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
اره عزیزم برای من به مرور رفته☹😊

چندبار شستی ؟؟لباس دختر من رنگ گرفته نو بود گفتم قبل از پوشیدنی بشورم ی لباس صورتی انداختم باهاش مال خوش بود صورتی شد

نه گلم اون دیگه رنگ گرفته

😰😰😰😰😰

چندبار شستی ؟؟لباس دختر من رنگ گرفته نو بود گفتم قبل از پوشیدنی بشورم ی لباس صورتی انداختم باهاش مال ...

اهان خب عزیزم اون رنگ گرفته من خیلی میشورم یکم رنگش میره یه سری دستمالهای خاص هستن که میفروشن ما از اونا میندازیم توی لباسشویی نمیذاره رنگا قاطی شن ولی خب به مرور هرچیو بشوری رنگش کم میشه😊

😕😕😕عیبی نداره منم یه بار پیرهن سفید همسرمو با شلوار قرمز خودم زدم شست الان صورتیه میپوشه دیگه🤔😂

😆😆بنده خدا لباس دخترم قرمز سفید بود اما الان شیر دوش صورتی شده