2777
2789
بعداون راحت مجردی عشقوحالشوکنه 

عزیزم اونم باید خرج بچه رو بده و یه هفته در میون یه ماهی یک بار ببینتش ولی شخصیت من اینطوریه که نمیتونم از پاره تنم دست بکشم ☹😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعداون راحت مجردی عشقوحالشوکنه 

میده مادرش واسش نگه داره.چرا بچه باید قربانی شه؟؟؟

شوهر خواهرم خیانت کرد گردن نگرفت.خواهرم بچه شو برداشت و طلاق گرفت.شوهر اون هر روز با یکی بود.درست بشو نبود

خيلي داغون ميشم خيييلي،اينكه بگم طلاق نه چون دوست ندارم مادر و پدرمم ناراحت و غصه دار كنم فقط باهاش زندگي ميكنم ولي هيچ حسي بهش ندارم ديگه و واسه خودم زندگي ميكنم

متاسفم،منو ببخش،دوستت دارم ،ازت ممنونم.                           خدایا بابت همه چی ممنونم ازت 
رابطتون چطوره

خوبه عالی .از بیرون عالی از نظر خودش عالی ولی من فراموش نمیکنم .من بچه هامو دوست دارم .دوست ندارم اونا اشک بریزن .پس ظاهرو حفظ میکنم.چون چیزی برا از دست دادن ندارم .بچه هام تنها دارایی منن

درد همان درد است فقط کمرنگ تر شده
من نمی دونم تا چه حدی بوده.ولی اگه پشیمونه و اومد دنبالت بخاطر بچه ات برگرد به زندگیت

همین دیگه اگه قبول کنه بگه اشتباه کردم دیگه تکرارنمیشه منم میبخشمش موضوع اصلی اینه که اصلا قبول نداره

همین دیگه اگه قبول کنه بگه اشتباه کردم دیگه تکرارنمیشه منم میبخشمش موضوع اصلی اینه که اصلا قبول ندار ...

هر کاری خواستی بکنی.فقط بچه تو نده دستش.اون بخواد غلطی هم بکنه با بچه میکنه.ولی بچه بیشتر به مادر نیاز داره

همین دیگه اگه قبول کنه بگه اشتباه کردم دیگه تکرارنمیشه منم میبخشمش موضوع اصلی اینه که اصلا قبول ندار ...

شما از کجا فهمیدی شاید داری اشتباه میکنی؟

شاید همسرت راست بگه