2777
2789
عنوان

دهه نودی ها

1543 بازدید | 22 پست

چرا به بچه های دهه نودی میگن گودزیلا؟

خودم یکیش رو دارم خیلی کنجکاوه و شلوغ کار 

نظرشماچیه؟

تاپیک جهت خنده و سرگرمی لطفا توهین نکنید ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا به هشتادیا میگیم گودزیلا  ۹۰ فراگودزیلان

😂😂😂😂😂😂

دیگر برایمـ مهمـ نیس! از قضاوت و بی انصافیِ هیچ آدمی،دلمـ نمیگیرد :) مـن به مرحله ی پذیرش خود، رسیده ام،نه از تمجید و ابراز علاقه کسے،ذوق میکنم!نه با انتقاد و رفتنِ کسے، بهم میریزم!به معناے واقعی عینِ خیالم نیس! این روزها، همه چیزِ دنیاےِ من، به خودم بستگی دارد! حالِ من خوب است...نه عاشقمـ نه غمگینـم نه دلتنگـ... این روزها جاےِ هیچکس خالے نیست!من در بـے تفاوت ترین حالت ممکن قرار دارمـ👌[لطفا نه درخواست بدین!نه ریپلای کنید!]

من متولد خود ۸۰ ام 

گودزیلا محسوب میشم واسه خاطر ۵ ماه؟

منم قبلن چشام سگ داشت🙂🙂 اما ب مرور رفت تو اخلاقم😑😑😑😂😂😂😂میون جوشام یه دونه صورت زده که اونم تا چند وقت دیگه از بین میره 😕😕😕😕_به نظر من عشق از غرور بالاتر هستش مثلا خود من بار ها شده که بخاطر عشقی که به لواشک داشتم غرورمو زیر پا گذاشتم و گفتم تو رو خدا یه تیکه شم به من بدید        _تمام قند های توی دلم را آب کردم ... برای تویی که چایت را همیشه تلخ میخوری ... خاک بر سرت😑😑     کوتاه ترین جمله ی جهان مربوط به کرمانیاس:(قَ هَ)=(آیا در خانه قند هست)😂😂😂😂😂                        _آدما کلن چهار دسته ان :یا مَمَدن یا فاطمه یا زهران یا علی بقیه دوستای اینان😅😅😅😅😅😅😅 (توی نی نی سایت یاد گرفتم که هر کسی هر جور دلش میخواد قضاوت میکنه و هر حرفی که دلش میخواد میزنه دوست عزیزم اگه نظرت مخالف منه ریپلی نکن سعی میکنم جوابتو ندم اما اگه رو اعصاب راه بری قول نمیدم که .... 🙂) دوستتون دارم😊❤🌹
سلام بلفی جون خوبی‌غزیزم؟ 

سلام بانو شماخوبی؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

باخانومای ده هشتادی سایت نیستم ولی من شنیده بودم به هشتادیا میگن گودزیلا.نودیا ی چیز دیگه ان.

به ما دهه هشتادیا میگن گودزیلا😕

ظهر هم یه تاپیک جنجالی در این مورد داشتیم😂😂

کیا تو اون تاپیک بودن؟😂😂

تو مرا جان و جهانی❤💍❤M     من همینم که میبینی...مغازه نیستم که به سلیقت دکور بزنم.     به من نگین التماس دعا..تو بارگاه الهی بفهمن با من در ارتباطین براتون گرون تموم میشه😂😓.      فضای مجازی تا جایی خوبه که پای فامیلا توش باز نشه..که اگه باز بشه میشه فضای جاسوسی😐       ساعت۳صبح از پارتی بر میگردین خانوادتون چیزی بهتون نمیگن؟من۱۲به بعد نمیرم دسشویی که نفهمن بیدارم😕

چون نسبت به بچه های کوچیک دهه های قبلی هوشیار تر، اگاه تر و گاهی حاضر جواب ترن

مثلا واقعا من حس می کنم یه کسی که تو هفت سالگیش دهه شصتی یا دهه پنجاهی بوده و همیشه مظلوم و سر به زیر، بچه های الان و شیطنتاشون براش گودزیلا ماننده😄

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
نه بابا به هشتادیا میگیم گودزیلا  ۹۰ فراگودزیلان

اصلا وحشتناکن 

به ما دهه هشتادیا میگن گودزیلا😕 ظهر هم یه تاپیک جنجالی در این مورد داشتیم😂😂 کیا تو اون تاپیک بو ...

من نبودم 

چندروز پیش دوست مامانم به مامانم گفته دهه نودی ها گودزیلان