2777
2789
عنوان

چی کادوبدم بهش؟

118 بازدید | 23 پست

برای جشن کلاس اولیها چی بدم به معلم دخترم، دوست دارم اعتمادبه نفس دخترم بره بالا چون خجالتی یه کم،گل دوست ندارم بدم،یه چیزی که مناسب خانم معلم باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوستم معلم هست ميگه چيزي جز پول خوشحالش نميكنه چون بقيه چيزا بدردش نميخورن و استفاده نميكنه

خداییش روز اول مدرسه به معلم  جدید ناشناس پول بدی یه طوررررری نیست ؟!

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
روز رو به مدرسه براکلاس اولیا، حالاهمچین جشنم نیست ولی مراسم ورودبه مدرسه اشونه دیگه 

اهان روز اول . 

والا هیچی ب معلم نمیدن . اتفاقا ب دانش اموزا میدن . 

ب دخترت بها بده براش کادو بخر ظهر ک اومد بده بهش با ناهاری ک دوس داره براش درست کن . والا روز اول مدرسه ب ما گل و شکلات داد ۲۰ سال پیش ..... گل گلایلور انگار میخاستن بزارن رو سنگ قبر خخخخخخ

لایک نکن دوست عزیز ❤
من دوستم معلم هست ميگه چيزي جز پول خوشحالش نميكنه چون بقيه چيزا بدردش نميخورن و استفاده نميكنه

چون کار میکنه حقوق میگیره 

مامانم معلمه بازنشستس میگه چندین ساله مدیرشون میومد سر صف ب بچه ها میگفت حتی کادوی روز معلم هم اداره قدغن کرده بچه ها نباید بیارن

روز رو به مدرسه براکلاس اولیا، حالاهمچین جشنم نیست ولی مراسم ورودبه مدرسه اشونه دیگه 

براي روز اول احتياج نيس چيزي بدين،اگرم يه جعبه شيريني يا ميوه يا خوراكي خاص ببرين به همه تعارف كنيد شايد توي اعتماد بنفس و شناخته شدن دخترتون خوب باشه 

آخه خجالتیه میخوام یخش بازشه بامعلمش 

ربطی نداره چون معلم هیشکدومو نمیشناسه احتمالا یادش میره

برای خود دخترت کادو بخر و بهش اهمیت بده

با زبون خوش و تشکر و اینا بعدها سعی کن با معلمش صمیمی بشی