2821
2789
عنوان

تخم بلدرچین

27091 بازدید | 13 پست
سلام برای دخترم که دو سالشه و کمخونی هم داره تخم بلدرچین خریدم و قبل از اب پز کردن اونها را سر اب که میندازم بالا میان یعنی تخم های که روی اب میان خراب شدن چون اکثرا روی ابند
شما برای کم خونی بچه چیکار میکنید
ممنون
یوتاب جان بهش عدس و پسته و مغزها زیاد بده و شربت اهن(اسمش یادم نیست)
تخم بلدرچین به دلیل اینکه خودش وزنی نداره بالا میاد
نگران نباش اگر تاریخ مصرفش نگذشته استفاده کن
امیدوارم مشکل کوچولوت رفع بشه
سلام عزیزم
من برای حل این مشکل خودم راه کار خوبی دادم.رفتم دوتا بلدرچین خریدم
از عید تا الان دارمشون.الانم دارن برام تخم میذارن.روزی دوتا رو دارم.گاهیم روزی یه دونه.
از تولید به مصرف تازه اسمشونم السون و ولسونه. اونقد دوسشون دارم که نگو مخصوصا
از وقتی که تخم میذارن.
خدایا دلم معجزه می خواهد از آن معجزه هایی که به هنگامه ی وقوعش، خدایا دوستت دارم و خدایا شکرت میان هق هق گریه هایم گم شود ... خدایا دلم معجزه می خواهد معجزه ای در حد خدا بودنت ... CafeMom Tickers

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

فکر کنم به خاطر اینه که تخم بلدرچین کوچیک و سبکه اینجوری میشن..........

منم از 18 ماهگی تا حالا به پسرم میدم ..................فقط به تا ریخ تولید و انقضاش توجه کن........

نوش جونه دخملت........
Lilypie First Birthday tickers

روی هر پله ای که باشی خدا یک پله بالا ترست نه به خاطر این که خداست به خاطر این که دست تو را بگیرد.

یوتاب جون من تو اینجور موارد از اب انجیر استفاده می کنم.عالیه

چندتا دونه انجیر خشک رو بشور و بعد خیسش کن بعد ابشو بده دخترت......
Lilypie First Birthday tickers

روی هر پله ای که باشی خدا یک پله بالا ترست نه به خاطر این که خداست به خاطر این که دست تو را بگیرد.

سلام من به پسرم از 9ماهگی زرده تخم بلدرچین به صورت ابپز با موز میدم، رو آب امدنش به خاطر کوچکیش هست باید به تاریخ مصرف توجه کنید در ضمن چون خیلی کوچک هست هر بار دوتا درست میکنم،
راستی در رابطه با یبوست کاری که من انجام میدم اینه که موقع تعویض پوشکش (ضمن عرض معذرت)باسنش را با صابون میشورم که خیلی موثره راستی انبه هم خیلی برا رفع این مشکل خوبه
می تونم برا دخترم که وارد 8 ملهگی شده به جای زرده تخم مرغ از بلدرچین استفاده کنم؟
عکاسی تخصصی مادر و کودک در تبریز, تخفیف ویژه 30 درصد در ماه محرم و صفر با دکورهای متنوع و اختصاصی کودک
درضمن من خوندم که بلدرچین برا رشد سلولهای مغز بچه ها خیلی مفیده

بلدرچین یا تخم بلدرچین؟

به لطف خدا همین روزا(خیلی خیلییی زووود)تاپیک میزنم ؛ خدایا شکررررت که دخترمو شفا دادی.بگو الهی آمین
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز