saraaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/05 تعداد پست: 1346 عنوان قوی کردن حافظه ... 135 بازدید | 20 پست احساس میکنم حافظم ضعیف شده 😔😐یکی ندونه فکر میکنه آلزایمر دارم( ۱۹ سالمه)...تورو خدا راهکار هایی بدید برا افزایش قدرت حافظم😢 آرزویت را برآورده میکند خدایی ک برای خنداندن گلی آسمانی را میگریاند🌹❤ 1398/06/21 | 23:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پارمیسس عضویت: 1398/06/17 تعداد پست: 4313 گرمی بخورسردی نخورشعر حفظ کن اگه دوست داشتی درخواست بده میپذیرم ولی در مورد موضوعات سایت لطفاً بی دلیل درخواست ندین
m_f_sh عضویت: 1397/06/14 تعداد پست: 7206 وای منم 😑19سالمه😐 میشه واسه حاجت دلم صلوات بفرستین و دعا کنید ک حاجت روا بشم؟🙏💖 ممنونم
m_f_sh عضویت: 1397/06/14 تعداد پست: 7206 نکنه بخاطر سنمونه😐💔 میشه واسه حاجت دلم صلوات بفرستین و دعا کنید ک حاجت روا بشم؟🙏💖 ممنونم
saraaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/05 تعداد پست: 1346 گرمی بخور سردی نخور شعر حفظ کن تاثیر داره؟؟؟ آرزویت را برآورده میکند خدایی ک برای خنداندن گلی آسمانی را میگریاند🌹❤
saraaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/05 تعداد پست: 1346 وای منم 😑 19سالمه😐 تومنی یا من توام😅 آرزویت را برآورده میکند خدایی ک برای خنداندن گلی آسمانی را میگریاند🌹❤
saraaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/05 تعداد پست: 1346 نکنه بخاطر سنمونه😐💔 نمیدونم والا😢 آرزویت را برآورده میکند خدایی ک برای خنداندن گلی آسمانی را میگریاند🌹❤
m_f_sh عضویت: 1397/06/14 تعداد پست: 7206 تومنی یا من توام😅 🤭 میشه واسه حاجت دلم صلوات بفرستین و دعا کنید ک حاجت روا بشم؟🙏💖 ممنونم
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10623 کندر بخور هرروز ، کتابم بخون لغت حفط کن خود به خود معذت حافطت قویترمیشه مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
saraaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/05 تعداد پست: 1346 کسی پیشنهاد نداره😐 آرزویت را برآورده میکند خدایی ک برای خنداندن گلی آسمانی را میگریاند🌹❤
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10623 تاثیر داره؟؟؟ اره قران حافظه رو خیلی قوی میکنه شعرهم یجورایی شبیه قران مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
آتنا1369 عضویت: 1398/03/19 تعداد پست: 515 وای منم خیلی حافظم ضعیف شده راهکار دارین بگین جوریم که ممکنه ساعتمو بذارم تو کیفم ده دقیقه دیگه در به در دنبالش میگردم،
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10623 وای منم خیلی حافظم ضعیف شده راهکار دارین بگین جوریم که ممکنه ساعتمو بذارم تو کیفم ده دقیقه دیگه در ب ... این ازاسترس واعصاب عزیزم ربطی به حافطه نداره مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
پارمیسس عضویت: 1398/06/17 تعداد پست: 4313 تاثیر داره؟؟؟ آره خیلیسردی مغز باعث کم حافظه شدن میشهبرای تقویت حافظه هم شعر حفظ کن قرآن حفظ کردن هم خیلی تاثیر دارهبچه بودم یه سوره حفظ کردم کلی حافظه م قوی شده بود اگه دوست داشتی درخواست بده میپذیرم ولی در مورد موضوعات سایت لطفاً بی دلیل درخواست ندین