2777
2789
عنوان

قوی کردن حافظه ...

135 بازدید | 20 پست

احساس میکنم حافظم ضعیف شده 😔😐

یکی ندونه فکر میکنه آلزایمر دارم( ۱۹ سالمه)

.

.

.

تورو خدا راهکار هایی بدید برا افزایش قدرت حافظم😢

آرزویت را برآورده میکند خدایی ک برای خنداندن گلی آسمانی را میگریاند🌹❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کندر بخور هرروز ، کتابم بخون لغت حفط کن خود به خود معذت حافطت قویترمیشه

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
تاثیر داره؟؟؟

اره قران حافظه رو خیلی قوی میکنه شعرهم یجورایی شبیه قران

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
وای منم خیلی حافظم ضعیف شده راهکار دارین بگین جوریم که ممکنه ساعتمو بذارم تو کیفم ده دقیقه دیگه در ب ...

این ازاسترس واعصاب عزیزم ربطی به حافطه نداره

تاثیر داره؟؟؟

آره خیلی

سردی مغز باعث کم حافظه شدن میشه

برای تقویت حافظه هم شعر حفظ کن قرآن حفظ کردن هم خیلی تاثیر داره

بچه بودم یه سوره حفظ کردم کلی حافظه م قوی شده بود

اگه دوست داشتی درخواست بده می‌پذیرم    ولی در مورد موضوعات سایت لطفاً بی دلیل درخواست ندین