2777
2789
عنوان

شوهرم بم میگه

263 بازدید | 16 پست

شوهرم بم میگه همیشه گوشیتو از من قایم میکنی ولی من گوشیو قایم نمیکنم فقط خوشم نمیاد زیاد تو گوشیم سرک بکشه واس همین همش دست خودمه دلم نمیخواد فک کنه دارم بش خیانت میکنم

خب گوشیتو کم دست بگیر بزار رهاباشه والا

بهت وفادارم عشق زندگیم⁦❤️⁩ خدایا همه موانع رو برسرعاشقابردار موانع سرراه منو عشقمم بردار الهی آمین😍برای رسیدن به عشقم صلوات بفرستین خداهمتونو به آرزوهاتون برسونه😘🤩

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گوشیتو چرا قایم میکنی خب

باید بتونه هر وقت دلش خواست گوشیتو چک کنه اگه مشکلی نداری چرا مقاومت میکنی

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐

ب نظرم گوشى حريم خصوصيه هيچ كس نبايد تو گوشى ديگرى سرك بكشه حتى زن و شوهر....

"درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔
اتفاقا خیلی کم دست میگیرم فقط وقتایی ک نیست خودمو با گوشی سرگرم میکنم ولی خودش همش سرش تو گوشیه

یه باراینجورگفت بهش بگو بیااصن گوشیم براتون اگه بی توجه باشی بهش کمترگیرمیده

بهت وفادارم عشق زندگیم⁦❤️⁩ خدایا همه موانع رو برسرعاشقابردار موانع سرراه منو عشقمم بردار الهی آمین😍برای رسیدن به عشقم صلوات بفرستین خداهمتونو به آرزوهاتون برسونه😘🤩
گوشیتو چرا قایم میکنی خب باید بتونه هر وقت دلش خواست گوشیتو چک کنه اگه مشکلی نداری چرا مقاومت میکنی

یعنی چی چک کنه😡؟!!!!!!

بنظرم واژه تون خیلی تنده 

خیلی پیش امده اینجا طلب دعا کردم و خیلی خیلی معجزه وار برام به رحمت خدا انجام شده.بازم التماس دعا گویتان هستم برام دعا کنید مادر و همسر صبوری باشم مادر وهمسر مهربونی باشم بتونم فرزندمو ب شایستگی تربیت کنم .مسائل رو به نحو احسنت یادش بدم.جوری باشم ک خدا بیامرزی برام باشه.این فقط ب همت خودم و دعای شما مقدوره اینکه دعا خیر بدرقه راحت باشه تو تقدیر و سرنوشتت بی مهابا تاثیر گذاره.🙇🙇🙇
خب منم بدم میاد کسی سرک بکشه شاید ی چت زنونه خصوصی توش باشه..حق داری..منم بدم میاد والا دست خودم نیس ...

واقعا دست خودم نیست عادتی ک.تو مجردی داشتم هنوزم دارم نتونسم ترک کنم 

من وقتی گوشی مو خریدم

فروشنده گفت واسه باز کردن حسگر انگشت تو بزن از دوتا انگشت باشه ک اگه زخمی شد اون یکی باز کنه

منم دو تا از انگشت ها مو زدم بعدم دوتا از انگشت های شوهرم و هم زدم

کلا گوشی همیشه دست شوهرمه میره بازار بازی میگیره شرت میکنه

هیچ وقت نباید یک ثانیه گوشی رو از شوهر دور کرد

باور کن عاشق ترین عاشق دنیا هم باشه اگه زنش ب گوشی حساسیت نشون بده و فقط خودش اجازه ورود داشته باشه شوهرش چون آدم هست چون مرد هست چون اتفاق افتاده که خیانت کردن یه لحظه شک میکنه

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست