2777
2789
عنوان

یک ساله شدیم😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2138 بازدید | 485 پست

ریحان هر فحشی بدی حقمه ببخشید امشب اومدم وسط تاپیکت، من دخترم یه کم حالش خوب نیست، الان از درمانگاه اومدم؛ حلال کن مزاحمت شدم، اگر هم خواستی صحبت کنیم در خدمتم

ذوایت هست وقتی دلتون گرفت به اباعبدالله سلام بدین

راستی این مداحیهمیشه حال من خوب میکنه

شبت بخیر

https://www.aparat.com/v/BR92f/%D8%B1%D9%88%D8%B6%D9%87_%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C_%D8%B3%DB%8C%D8%AF_%D8%A7%D9%85%DB%8C%D8%B1_%D8%AD%D8%B3%DB%8C%D9%86%DB%8C_%D8%A8%D9%87_%DB%8C%D8%A7%D8%AF_%D8%B4%D9%87%D8%AF%D8%A7%DB%8C_%D9%85%D8%AF%D8%A7%D9%81%D8%B9_%D8%AD%D8%B1%D9%85https://www.aparat.com/v/BR92f/%D8%B1%D9%88%D8%B6%D9%87_%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C_%D8%B3%DB%8C%D8%AF_%D8%A7%D9%85%DB%8C%D8%B1_%D8%AD%D8%B3%DB%8C%D9%86%DB%8C_%D8%A8%D9%87_%DB%8C%D8%A7%D8%AF_%D8%B4%D9%87%D8%AF%D8%A7%DB%8C_%D9%85%D8%AF%D8%A7%D9%81%D8%B9_%D8%AD%D8%B1%D9%85

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو خرابتر منی که😂

😂😂😂آره

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
عامو چی میگی الکی😒😒😒 سیب زمینی گرونه میفهمی گررررووون تو این یه سال اینا پدر منو دراوردن آخرش یه ...

من گونی میخرم بصرفه در میاد.تو منو تک کن .جورکردن یکستل رایگان دیب دمینیت با من🤣

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
😂😂😂خوشبختم بسی

می تو😋😋😎

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
بیتربیت😤😤😤تو این یه سال از پول تو جیبی محرومی😤

غلط کردم😐گیتارمو ببر .پول تو جیبیمو نبر😥😥😥😥

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
ریحان هر فحشی بدی حقمه ببخشید امشب اومدم وسط تاپیکت، من دخترم یه کم حالش خوب نیست، الان از درمانگاه ...

وای نزن این حرفو.خیلی خوشحال شدم دیدمت.خواستم‌منشنتم کنم نمیشد.یعنی نصف بچه هارو نتونستم منشن کنم.

اگه الان دارم نفس میکشم به لطف همون امام حسینه وگرنه که بریده بودم.مرسی لطف کردی.ان شاءالله حال دخترتم خوب میشه😍😘شبت بخیر

میگم ولی خیلی نمیتونم بیام.دیگه میرم بیمارستان و دانشگاه تا ساعت ۶ بعدازظهر

بی تربیت تو اگه اینطور بگی من بدبخت با 2 تا بچه، که میرم سر کار و رساله را هنوز ازش دفاع نکردم باید چی بگم؟

چقدرم افه میاد برای خودش  

من گونی میخرم بصرفه در میاد.تو منو تک کن .جورکردن یکستل رایگان دیب دمینیت با من🤣

مطمئنی.فکراتو کردی؟ پشیمون بشی تا سال بعد فقط باس تخم مرغ بخوریا😂

⚘⚘⚘⚘یا حسین⚘⚘⚘⚘