2777
2789
عنوان

تفاوت سنی

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 64 پست
وااای فریماه جان داستان زندگی وحشتناکی داشتی ولی خداروشکر که الان زندگیت روبه راهه  خیلی ناراح ...

فدای تو مهربونیت بشم 😘😘😘

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
فدای تو مهربونیت بشم 😘😘😘

خدا نکنه  عزیزدلم...

انشالله منتظر روزیم که بگی انایار الان کنارمه

تو تا اینجا تونستی بقیشم میتونی مُ مِدونُم😆😆😆😉😉😘

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکما السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسم کابری قبلیم انایار بود چون خیلیا در جریان زندگیم هستند گفتم شاید خونده باشی تاپیکمو

بانو رفتم خوندم گذشتتو...خیلی سختی کشیدی امیدوارم خدا درهای رحمتشو به روت باز کنه تاازاین به بعد روی خوشیو بهتر ببینی و بچشی!!خدا شوهرتم برات حفظت کنه و دخترتم بهت برسونه...انشالله که تونسته باشی دخترتو پس بگیری و هروقت شرایط روحی و جسمیت اوکی بود بتونی گذشتتو یه رمان کنی...چون جون میده برا رمان....

عکستو ندیدم اما دیدم که بچه ها ازت تعریف کردن...مواظب خودت و خوبیات باش!از خدا برات آرامش و آسایش زیر سایه خودش میخوام...❤❤❤❤❤❤

بانو رفتم خوندم گذشتتو...خیلی سختی کشیدی امیدوارم خدا درهای رحمتشو به روت باز کنه تاازاین به بعد روی ...

مرسی از دعا های قشنگت انشااله خدا به وسعت دلت بهت بده عزیزمی😘😘😘😘

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞