2777
2789
عنوان

تفاوت سنی

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 64 پست
نه بابا عزیزم چه بد ولی دیگه از ما گذشته

ببین مطمئنا مرد خوبی بوده تا الان باهااش موندی...

انشالله ۲۰ سال ۴۰ سال ۶۰ سال دیگه زندگیتون همینطووووور پر از عشق

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکما السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم عزیزم

😘😘😘

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکما السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد 
جسارتا میتونم بپرسم‌چرااینقدر فاصله سنی دارین؟!منظورم اینه دلیل انتخابتون چی بوده؟

شرایط جوری بود که راه دیگه ای نداستم زندگیمو یه بار گذاشتم انایار سابقم

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
ببین مطمئنا مرد خوبی بوده تا الان باهااش موندی... انشالله ۲۰ سال ۴۰ سال ۶۰ سال دیگه زندگیتون همینطو ...

مرسی از دعا خوبتعزیزمی😘😘😘😘

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
ببخشید آخرشو متوجه نشدم....

اسم کابری قبلیم انایار بود چون خیلیا در جریان زندگیم هستند گفتم شاید خونده باشی تاپیکمو

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2580495/زندگی-من-بیشتر-شبیه-رمانه-دردناکه?postId=84650894

ندیدم اما اگه خواستین بگین گوش میکنم....

لینک تاپیک و گذاشتم زندگیه پیچیده ای داشتم نمیشه تو یه جمله گفت

لینک تاپیک و گذاشتم زندگیه پیچیده ای داشتم نمیشه تو یه جمله گفت

وااای فریماه جان داستان زندگی وحشتناکی داشتی ولی خداروشکر که الان زندگیت روبه راهه 

خیلی ناراحت شدم برات ولی واقعا این همه صبرت روتحسین میگنم آفرین گلممم👏👏👏👏💖💖💖💖💖