سلام خدمت خانوم های عزیز هر کسی ختم قرآن انجام عمل نیابتی چله آیت الله حق شناس و دوره دعا وقرائت زیارت نامه در حرم امام رضا علیه السلام انجام نماز و روزه استیجاری از جانب اموات شما نیابتی اگه کسی خواست بنده انجام میدم بنده خانوم ملا هستم انجام اعمال نیابتی رو قبول میکنم
الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم.انشالاخدابهت بده عزیزم
زيبايي انسان در چيست؟ روزي شاگردان نزد حکيم رفتند و پرسيدند: «استاد زيبايي انسان درچيست؟» حکيم 2 کاسه کنار شاگردان گذاشت وگفت: «به اين 2 کاسه نگاه کنيد اولي ازطلا درست شده است ودرونش سم است و دومي کاسه اي گليست و درونش آب گوارا است، شما کدام راميخوريد؟» شاگردان جواب دادند: «کاسه گلي را.» حکيم گفت: « آدمي هم همچون اين کاسه است. آنچه که آدمي را زيبا ميکند درونش واخلاقش است. بايد سيرتمان رازيباکنيم نه صورتمان را»
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بحق خانم رباب و دل تنگی عصر عاشورای خانم ، اانشالله بزودی از این دلتنگی و اضطراب خلاص میشید و توی دلتون پر میشه از شور و شوق تکون خوردن های یه نی نی ناز و سالم و صالح
دلت روشن باشه گلم ، این روزها میگذره ، بچتون رو هم بغل میکنن و این ساعت ها مثل یه خاطره ی دور و قدیمی یه گوشه ی دور توی ذهنتون میمونه . سخته این روزها میدونم اما تموم شدنی