2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از خرده‌های نان گرفته تا پنیر آب شده، هر لکه‌ای درون فر گاز پیدا می‌شود. هرکسی برای تمیز کردن فر گاز هم روش مخصوص به خود را دارد. اولین راه‌حل انتخاب یک ماده شیمیایی است. اما چرا به سراغ این مواد صنعتی برویم وقتی دو ماده پاک‌کننده طبیعی را در خانه‌ی خود داریم؟ درست حدس زدید، جوش شیرین و سرکه. این مواد برای تمیز کردن فر گاز نیز به کار می‌روند،
دست به کار شوید، ابتدا تمام قفسه‌های فر را بیرون بیاورید. به دقت به داخل آن نگاه کنید و هر تکه باقی‌مانده غذا را که می‌توانید، از آن جدا کنید. مطمئن شوید که هیچ چیزی داخل فر باقی‌ نمانده است.

اگر در کف فر تکه‌های سوخته غذا می‌بینید سعی کنید قبل از به کار بردن جوش شیرین آن‌ها را با استفاده از اسپاتول پلاستیکی یا کاردک پلاستیکی از بین ببرید. لازم نیست تکه‌های بزرگ را با این روش پاک کنید.

حالا خمیر جوش شیرین را درست کنید. نصف پیمانه جوش شیرین یا حدود صد‌ و‌ هفتاد گرم از آن را با سه قاشق غذاخوری آب در یک کاسه کوچک بریزید و به خوبی با هم مخلوط کنید.

این خمیر باید به خوبی در سطح فر پخش شود پس غلظت یا رقیق بودن آن را با آب کنترل کنید. دستکش دستتان کنید و خمیر را بردارید و در سطح فر پخش کنید. در این مرحله می‌توانید برای پخش کردن خمیر از یک کاردک پلاستیکی نیز بهره ببرید. سپس دیواره‌های داخلی فر را به خمیر آغشته کنید، اما از زدن خمیر به المنت‌های گرمایشی فر خودداری کنید. اگر مشاهده کردید که خمیر تغییر رنگ داد یا پف کرد نگران نشوید، این یک واکنش طبیعی است.

بگذارید خمیر حداقل دوازده ساعت یا یک شبانه‌روز در فر بماند. زمان دادن به خمیر باعث می‌شود، بهتر عمل کند. اگر خیلی عجله دارید چهل دقیقه به خمیر فرصت دهید، اما این مدت زمان کوتاه شما را به نتیجه دلخواه نمی‌رساند. عجله‌کردن موجب می‌شود این فرآیند را برای تمیز کردن فر، چندین بار تکرار کنید.

بعد از دادن زمان کافی به خمیر، وقت آن رسیده‌است که جوش شیرین را تمیز کنید. یک پارچه مرطوب که با آب گرم خیس شده است بردارید. با این پارچه داخل فر را از جوش شیرین تمیز کنید.
ادامه مطلب رو در لینک زیر ببینید
https://a4baz.com/blog/how-to-clean-the-oven.html