2789
عنوان

ازدواج

107 بازدید | 14 پست

سلام‌ همگی عزاداریاتون قبول

من به پسرداییم علاقه دارم‌چند ساله

تا حالا هم نذاشتم بفهمه .اونم عادیه ولی یه وقتایی سوتی میده.مثلا همین تاسوعا عاشورا ک کاشان بودیم یکی گف ک ب من زل زده بوده یواشکی،  یبارم از تو زیارت برام عکس فرستاد ک به یادت و فلان.رفتاراشو میفهمم.از همه نظر هم خوبه

فقط یه چیزی که هست اینه که بچه ی اخر مامانبزرگم ک میشه عموی اون و داییه من،عقب مونده ی ذهنی بود

حالا سواله من اینه ک اگررررر دری به تخته خورد و فرجی شد و این از من خاستگاری کرد،ما نمیتونیم بچه دار بشیم؟

آزمایش باید بدین 

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه- با احترام، درخواست دوستی رد میشه. یه دوست برام کافیهب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

قبلش برین مشاوره ژنتیک

زيبايي انسان در چيست؟ روزي شاگردان نزد حکيم رفتند و پرسيدند: «استاد زيبايي انسان درچيست؟» حکيم 2 کاسه کنار شاگردان گذاشت وگفت: «به اين 2 کاسه نگاه کنيد اولي ازطلا درست شده است ودرونش سم است و دومي کاسه اي گليست و درونش آب گوارا است، شما کدام راميخوريد؟» شاگردان جواب دادند: «کاسه گلي را.» حکيم گفت: « آدمي هم همچون اين کاسه است. آنچه که آدمي را زيبا ميکند درونش واخلاقش است. بايد سيرتمان رازيباکنيم نه صورتمان را»
اخه اگه همینجوری پیش بره عاشقش میشم بعد بخاطر بچه نشه چیی

چی بگم والا چاقو بزن یه لیوان خونشو ببر ازمایشگاه خودتم خون بده تطبیق بدن فعلا که نیومده خواستگاری تنها راه همینه