من یه مدت کانالش رو به شدت دنبال میکردم کارم رو فکر میکنم به وسیله جذب به دست اوردم از همه مهمتر ن ...
چه عالی😍😍😍 کارتونو دوس دارین ببخشین میپرسم آ اخه منم برا کار میخوام
بابام آسمونی شد یادتونه میگفتم برا سلامتیش دعا کنین ؛ بابام رفت و رو دلم یه دنیا غم گذاشت( قبلا عضو بودم ولی بخاطر زدن حرف حق اونایی که تاب شنیدن نداشتن ترکوندن کاربریم رو)
میشه از قبل و بعدتون بگی میخوام تفاوت رو شفاف کنین جذباتون چیا بوده؟
ببینین من از خالت افسردگی شدید ب یه هفته با ویسای ایشون ب حدی رسیدم ک الا واقعا شاد ترین دختر جهانم و اصا نگاهم به جهان عوض شد کلا انگار از این رو ب اون رو شدم
جذبای کوچیک ک زیاد داشتم تو روزمره از تمریناش استفاده میکنم ولی هنوزخ جدی دنبال نکردم ایشالا میخام شروع کنم با کتاب و ویسا و تمرینا محکم پیش برم
ببینین من از خالت افسردگی شدید ب یه هفته با ویسای ایشون ب حدی رسیدم ک الا واقعا شاد ترین دختر جهانم ...
ان شاالله موفق بشین و شادتر از الان
بابام آسمونی شد یادتونه میگفتم برا سلامتیش دعا کنین ؛ بابام رفت و رو دلم یه دنیا غم گذاشت( قبلا عضو بودم ولی بخاطر زدن حرف حق اونایی که تاب شنیدن نداشتن ترکوندن کاربریم رو)
نمیدونم فقط اومدم بگم این مرد معجزس فرشته ی نجاته دمش گرم من ک هر روز دع ...
چرا؟
لطفا اگر نظر من مخالف عقیده شماست بهم حمله نکنین. ریپلای نکنید.من فقط عقیده شخصی خودم رو مطرح کردم. جای هیچ دعوایی نیست. حوصله بحث باشما و تحمل بد لحنی یه عده تون رو اصلا ندارم. دوستتون دارم اما احترام براتون قائلم پس احترام قائل باشید. یادتون باشه شما با کلامتون فقط دارین سطح فرهنگ و ادب و شعور و تربیت خانوادگی خودتون رو میرسونین. باتشکر از همگی. راستی لایک ممنوع