2777
2789
من یه مدت کانالش رو به شدت دنبال میکردم کارم رو فکر میکنم به وسیله جذب به دست اوردم از همه مهمتر ن ...

چه عالی😍😍😍 کارتونو دوس دارین ببخشین میپرسم آ اخه منم برا کار میخوام 

بابام آسمونی شد یادتونه میگفتم برا سلامتیش دعا کنین ؛ بابام رفت و رو دلم یه دنیا غم گذاشت( قبلا عضو بودم ولی بخاطر زدن حرف حق اونایی که تاب شنیدن نداشتن ترکوندن کاربریم رو)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه از قبل و بعدتون بگی میخوام تفاوت رو شفاف کنین جذباتون چیا بوده؟

ببینین من از خالت افسردگی شدید ب یه هفته با ویسای ایشون ب حدی رسیدم ک الا واقعا شاد ترین دختر جهانم و اصا نگاهم به جهان عوض شد کلا انگار از این رو ب اون رو شدم 

جذبای کوچیک ک زیاد داشتم تو روزمره از تمریناش استفاده میکنم ولی هنوزخ جدی دنبال نکردم ایشالا میخام شروع کنم با کتاب و ویسا و تمرینا محکم پیش برم 

ولی واقعا عالین

ببینین من از خالت افسردگی شدید ب یه هفته با ویسای ایشون ب حدی رسیدم ک الا واقعا شاد ترین دختر جهانم ...

ان شاالله موفق بشین و شادتر از الان

بابام آسمونی شد یادتونه میگفتم برا سلامتیش دعا کنین ؛ بابام رفت و رو دلم یه دنیا غم گذاشت( قبلا عضو بودم ولی بخاطر زدن حرف حق اونایی که تاب شنیدن نداشتن ترکوندن کاربریم رو)
بله،کاریه که دوسش دارم

خداروشکر؛ ان شاالله بهترینا براتون اتفاق بیفته 

من یه مدت کانالش رو به شدت دنبال میکردم کارم رو فکر میکنم به وسیله جذب به دست اوردم از همه مهمتر ن ...

اسم کانالشو میگی

مااز طبقه پایین جامعه نیستیم این جامعه اس که چند طبقه روما ساخته  
نمیدونم  فقط اومدم بگم این مرد معجزس  فرشته ی نجاته  دمش گرم  من ک هر روز دع ...

سلام عزیزم

روزی چقدر برای ویسا وقت میذارید؟

کدوم تمریناشو انجام میدید؟

دوره ی پولی هستید یا کانال رایگان؟

ممنون میشم راهنماییم کنید

نمیدونم  فقط اومدم بگم این مرد معجزس  فرشته ی نجاته  دمش گرم  من ک هر روز دع ...

چرا؟ 

لطفا اگر نظر من مخالف عقیده شماست بهم حمله نکنین. ریپلای نکنید.من فقط عقیده شخصی خودم رو مطرح کردم. جای هیچ دعوایی نیست. حوصله بحث باشما و تحمل بد لحنی یه عده تون رو اصلا ندارم. دوستتون دارم اما احترام براتون قائلم پس احترام قائل باشید. یادتون باشه شما با کلامتون فقط دارین سطح فرهنگ و ادب و شعور و تربیت خانوادگی خودتون رو میرسونین. باتشکر از همگی. راستی لایک ممنوع