2789
عنوان

خانما بیاید

65 بازدید | 13 پست

۱۲ هفته میخام برم برا سونو و ازمایش؟چه ازمایش و چه سونوییه برا چیه؟؟هزینشون چقدره ؟یکم راهنماییم کنید

میشه یه صلوات برا نی نیم بفرستی سالم بیاد بغلم  خدایا نی نیمو سالم بزارش بغلم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سونو غربالگریه اول یا ان تی هست و سه بیماری رو چک میکنه سونو میدی بعد جواب سونو رو کپی میگیری میبری ...

یعنی برا ازمایشش نباید ناشتا باشی همون عصر میشه ازمایشو بدی؟؟ برا سونوشم باید برم یه سونوگرافی خوب اخه تو مطب دکتر انجام میدن اما فکر مبکنم خوب نیست

من رفتم جفتش تقریبا 350 شد

اول سونو دادی بهد ازمایش ؟اخه سونو همون لحظه که بت وقت نمیدن خیلی دیر وقت میدم چکار کنم

یعنی برا ازمایشش نباید ناشتا باشی همون عصر میشه ازمایشو بدی؟؟ برا سونوشم باید برم یه سونوگرافی خوب ا ...

نه تو مطب انجام نده نه نیاز نیست برای ازمایش ناشتا باشی سونو و ازمایش نباید فاصله اش بیشتر از ۲۴ساعت باشه

نه تو مطب انجام نده نه نیاز نیست برای ازمایش ناشتا باشی سونو و ازمایش نباید فاصله اش بیشتر از ۲۴ساعت ...

خوب اخه سونو گرافی ها وقت نمیدن الان اینترنتی میخام بگیرم وقت ندارن .تو همون روز باید سونو و ازمایش بدم ؟؟

نه تو مطب انجام نده نه نیاز نیست برای ازمایش ناشتا باشی سونو و ازمایش نباید فاصله اش بیشتر از ۲۴ساعت ...

خوب اخه سونو گرافی ها وقت نمیدن الان اینترنتی میخام بگیرم وقت ندارن .تو همون روز باید سونو و ازمایش بدم ؟؟

8

خوب میتونی از الان وقت بگیری برای دوازده هفته تا سیزده هفته وقت داره دیگه فکر نکنم سونوگرافی بخواد بیشتر از یک ماه بشه که بهت نوبت بده همون روزم میری ازمایشگاه که نوبت نمیخواد