2777
2789
عنوان

میشه بیاید لطفا

63 بازدید | 3 پست

سلام ممنون میشم راهنماییم کنین من دخترم ۳ سال و ۳ ماهشه وابسته است یه مدت که عجیب به من وابسته شده بود حالا کمی بهتر شده ولی هم خجالتیه شدید همم وابستگی داره اصلا مهمترین دلیلی که میخوام بذارم مهدکودک به خاطر همینه چون اصلا نمیتونه با بچه ها ارتباط برقرار کنه حدود چندهفته میشه یه مهدکودک نزدیک خونمون هست کلاس آشپزی گذاشته بود برای بچه ها من میبردمش ولی منم باهاش میرفتم توی کلاس مدیر مهد خانم خوبیه به من گفت بازم بیارش اینجا با بچه ها باشه چند دفعه بردمش با مدیر و مربی خوبه حرف نمیزنه ولی دوستشون داره حتی توی خونه بازیش شده اینکه عروسکهاشو میچینه و خودش میشه مربیشون ازشم می پرسم دوست داری بری میگه بله ولی میخواد منم اونجا باشم توی حیاط یا کلاس می ره ولی من توی سالن نشستم و نمی ذاره بزم بیرون مهد میگه تو باش حالا اسمش رو نوشتم که ا اول مهر پاره وقت بره مهد ولی دوتا مسئله خیلی فکرم درگیر کرده یکی اینکه مربی نوباوه ها هنوز معلوم نیست کیه و ظاهرا میخوان یه تازه وارد استخدام کنن مدیرشون میگه نگران نباشین هرکی بشه خودش میدونه چجوری ارتباط برقرار کنه با بچه ها خوبه که  دختر مدیر و دختر مربی هم توی گروه نوباوه ها هستن و حواسشون هست این مربی که دخترم باهاش جور شده توی تابستون بود مربی پیش ۲ قرار بود یکی دیگه مال نوباوه ها باشه ولی اونم گذاشتن پیش ۱ معلوم نیست مال اینها کیه  یکی این موضوع یکی اینکه نمیدونم واقعا از اول مهر چجوری میخواد ازم جدا بشه مدیرشون میگه خیلی خوبه تو کلاس می ره شما توی سالنی عالیه بچه هایی داشتیم که اصلا نمیرفتن توی کلاس و میگه وقتی از اول مهر ببینه بچه ها منظم می رن کلاس اینم می ره الان تابستون و بیشتر بازی میکنن ولی مهر منظم می رن کلاس اینم باهاشون می ره نگران نباشین گفت یه چیزی هم ا خودتون مثل کلیپس چیزی بذارین توی کیف باشه که بدونه شما پیشششین   خیلی ببخشد آنقدر طولانی گفتم واقعا ممنونم از راهنماییهاتون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بچه ک بودم بردنم مهد اما اونجا بند نشدم تا این ک مدرسه اذیت شدم کار خوبی میکنین از الان عادتش میدین ک با بچها باشه

یادی کنیم از اونایی ک.قرار بود همیشگی باشنچطوری نصفه نیمه😑✋✌