2777
2789
عنوان

قانون جذب

171 بازدید | 17 پست

بچه ها من تل ندارم 

میشه یکی واسم توضیح بده قانون جذبو

مراحلش ؟باید فایل صوتی گوش بدم یکی توضیح بده تروخدا چجوریه نتیجه دیدین 

والدینی ک میگید دخترم باید تا قبل ۸خونه باشه    نیستی ببینی تا هشت چه میکنه این بازیکن.......‌‌....!                               😂😂😐میشه برای رسیدن ب اهداف وارزوهام ی صلوات بفرستی😢فرستادی بگو منم برات بفرستم😉پروفایل ادم اثر انگشت ادمه 😂😂😂برندار خانم 😂😂😂برندار         

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@izaa  

والدینی ک میگید دخترم باید تا قبل ۸خونه باشه    نیستی ببینی تا هشت چه میکنه این بازیکن.......‌‌....!                               😂😂😐میشه برای رسیدن ب اهداف وارزوهام ی صلوات بفرستی😢فرستادی بگو منم برات بفرستم😉پروفایل ادم اثر انگشت ادمه 😂😂😂برندار خانم 😂😂😂برندار         
با فکر کردن به چیزای خوب به خودت جذبشون میکنی صدرصد تل بریز خیلی خوبه اونجا ویس میزارن همش خیلی خ ...

نداشته باشم نمیتونم دان کنم

یه نفر محححححض رضای خدا اگه قسمت هشتم دوره جذب امیر شریفی رو داره واسم بفرسته

«أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ»   خودمونیش میشه: آرزوهاتو وقتی منو(از ته دل) بخونی برآورده میکنم... 🌱🌿   و چقدر قشنگه.   *قسمتی از آیه۱۸۶ سوره بقره 

قانون جذب عالیه خودم نتیجه گرفتم ازش به چیزایی که دوست نداری اصلا فکرنکن فکرتو رو چیزای خوب متمرکز کن کار من طوریه که کلاسایی در مورد قانون جذب داشته اگر تمایل داشتی هم کار کنی هم قانون جذبو عملی بفهمی چیه شمارتو بزار تا باهات تماس بگیریم 

پرورش افکار امیر شریفی  سرچ کن تو گوگل اولین سایتو بزن پره اطلاعاته

مرس

سلام گروه دارم واتس. اگه دوست دارین بیاید از اول اول جذب تغییر باور و..... رو توضیح میدم. و دادم.

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم به خاطر همه خوبیایی که دارم.از خدایم، فرشته ههایم؛میکاییلجبرییل  شموئیل رافائل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم که جزوه رو بهش دادن. از استادانم مطلب برازندهساناز جون اسبقی دکتر احمد حلت دکتر آزمندیان .اقای عزیز ، عباسمنش. .   از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنون ومچکر وسپاس گذارم. همسرم  مرسی که هستی. 
سلام گروه دارم واتس. اگه دوست دارین بیاید از اول اول جذب تغییر باور و..... رو توضیح میدم. و دادم.

https://chat.whatsapp.com/Ebn2hRsm7Ip57DWEZEkcxe

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم به خاطر همه خوبیایی که دارم.از خدایم، فرشته ههایم؛میکاییلجبرییل  شموئیل رافائل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم که جزوه رو بهش دادن. از استادانم مطلب برازندهساناز جون اسبقی دکتر احمد حلت دکتر آزمندیان .اقای عزیز ، عباسمنش. .   از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنون ومچکر وسپاس گذارم. همسرم  مرسی که هستی.