2777
2789
عنوان

پیش دبستانی

173 بازدید | 7 پست

سلام میخواستم بپرسم پیش دبستانی اجباری هست؟کسی هست بچش پیش دبستانی نرفته باشه؟من دخترم با پسرم دو سال تفاوت سنشونه دخترم میرفت ولی چیز خاصی یاد ندادن و اینکه واسه رفتن خیلی اذیت میکرد واسه همین پسرمو ننوشتم و تصمیم گرفتم تو خونه خودم باهاش کار کنم هم کتابشو دارم هم وسایل براش خریدم میخواستم بپرسم اجباری یا نه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضی جاها شنیدم اجباریه 

ببین من اگه بچه داشتم از ۴ سالگی حتی اگه اجبارم نبود میفرستادمش مهد کودک 

شاید واسه ما کارای اونا چیز خاصی نباشه ولی خیلی کارها مثل همین کاردستی ساده رو مهارت های حرکتی دستی و مغزشون تاثیر مثبت داره 

با بچه های همسن اشون هم هستن خوبه 

الان خیلی کشورای پیشرفته از ۳ یا ۴ سال مهد اجباریه

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.

مربی پیش دبستانی هستم با سابقه دو سال متوالی مجازی تدریس کردم صفر تا صد پیش دبستانی اموزش میدم با شهریه مناسب هرروزه غیر از روزهای تعطیل به صورت مجازی  و تضمینی ..جهت کسب اطلاعات بیشتر به واتساپ ۰۹۳۰۱۵۰۸۳۴۴ تماس حاصل نمایید . پذیرای کودکان دلبندتان از تمامی نقاط ایران زمین هستم 😍🌈😍🌈😍