2789
عنوان

نامادري ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1614 بازدید | 96 پست
باز حالا اون ۳ سال صبر کرده تازه مردها با زنها فرق میکنن خب من دیگه خونش نمیرم که ببینمش یکساله ب ...

اون دلش تنگ نميشه براتون ؟

نرهاي عضو سايت درخواست ندين 😡

باز حالا اون ۳ سال صبر کرده تازه مردها با زنها فرق میکنن خب من دیگه خونش نمیرم که ببینمش یکساله ب ...

قربون دل درد كشيده ت عشقم

من فكر ميكنم فقط خودم غم و غصه دارم و درد يتيمي ميكشم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهرمم همه ش ميگه مامانت الان جاش خيلي خوبه اصلا ناراحت نيست از اينكه بابات ازدواج كرده ولي من باز ...

کاملا حق داری سخته ادم کسی رو جای مادرش یا پدرش ببینه اما واقعیت اینه که کسی مقصر نیست و این تقدیر الهی بوده پس باید سعی کنیم باهاش کنار بیایم چون جنگیدن با این قضیه زندگی رو واسه ما و کسایی که دوستشون داریم سخت تر میکنه اون خانم هم قطعا از تنهایی یا مشکل مالی تن به ازدواج با این شرایط داده بهش بدبین هم نباش شاید ادم بدی نباشه اینم بگم قطعا یکی از دلایل ازدواجش پول بوده و طبیعیه که توقع داشته باشه پدرتون زندگی راحتی واسش فراهم کنه همون چیزی که اگه مادرتون زنده بود قطعا انجام میداد پدرتون واسش و خودمون هم اگه تو این شرایط بودیم خب توقع داشتیم همسرمون عدالت داشته باشه بین زن و بچه هاش 

کاملا حق داری سخته ادم کسی رو جای مادرش یا پدرش ببینه اما واقعیت اینه که کسی مقصر نیست و این تقدیر ا ...

از لحاظ مالي خيلي سطح بالاست و اصلا احتياج نداره

ميدوني خودش ٤ تا بچه داره و چند تا نوه همه ش فكر بچه هاي خودشه

باباي منم داره ميكشه سمت بچه هاي خودش...

نه عزيزم چرا بايد خوشحال بشم؟؟؟اما ميتونيم با زبون ديگه اي بگيم.اينجوري حرص طرف در مياد و ناراحت ميش ...

شما کاملا درست میگی 

اما من شخصیت بدی دارم حرفم رو مستقیم میزنم😖

ما همه درد هایی هستیم که راه میرویم با سکوت درد هایمان را مخفی می کنیم ما حقیقتا انسان نیستیم
از لحاظ مالي خيلي سطح بالاست و اصلا احتياج نداره ميدوني خودش ٤ تا بچه داره و چند تا نوه همه ش فكر ب ...

پس فقط بخاطر تنهایی ازدواج کرده حالا که مادرتون رفته خدا رحمتش کنه سعی کن با موضوع کنار بیای که روح مادرتون ارامش داشته باشه قطعا از غم شما ناراحت میشن

شما کاملا درست میگی  اما من شخصیت بدی دارم حرفم رو مستقیم میزنم😖

شايد باور نكني. ولي نظر شما اولين بود و كاملا خورد تو ذوقم تا خوندمش 😞

پس فقط بخاطر تنهایی ازدواج کرده حالا که مادرتون رفته خدا رحمتش کنه سعی کن با موضوع کنار بیای که روح ...

خيلي برام سخته

وحشتناكه

ولي مجبورم تحمل كنم

چون چاره اي ندارم

شايد باور نكني. ولي نظر شما اولين بود و كاملا خورد تو ذوقم تا خوندمش 😞

من معذرت خواهی نمیکنما😂😄

ما همه درد هایی هستیم که راه میرویم با سکوت درد هایمان را مخفی می کنیم ما حقیقتا انسان نیستیم