2821
2789
عنوان

نامادري ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1611 بازدید | 96 پست
نميدونم چرا زندگي با هيچكس سر سازگاري نداره😔

مادرم تا جایی که یادم میاد در حقمون بد کرد

همیشه میگفت مردها جنسشون خرابه زنشون که میمیره نمی ذارن چهلم تموم بشه میرن دنبال یکی دیگه

بیچاره بابام مظلوم تر از اون ندیدم

بابام که مرد مامانم نذاشت سال بابام تموم بشه رفت سراغ یکی دیگه حالا هم ماها رو ول کرده اصلا آدم حساب نمیکنه یکساله باهاش قهرم اصلا براش مهم نیست

آبروم تو فامیل رفته   

تهش هیچی نیست باور کن....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه برات تعریف کنم به خدا بهم حق میدی 

من پدرشوهر مادرشوهرم و پدرم تو زندگيم خيلي باهام بد كردن.اما من ارزو مرگشون رو الان ندارن

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏
مادرم تا جایی که یادم میاد در حقمون بد کرد همیشه میگفت مردها جنسشون خرابه زنشون که میمیره نمی ذارن ...

عزيز دلم

پس خيلي خوب درد منو حس ميكني ...

من هميشه فكر ميكنم همه مامانا مهربون و دلسوزن

نرهاي عضو سايت درخواست ندين 😡

استاتر منم این تجربه تلخو داشتم تازه بدتر از شما اینکه مجردم بودم و خیلی سخته ولی بدون روح مادرت الان داره کیف میکنه از اینکه رها شده از مشکلات دنیا ولی بدون از ناراحتی شما غصه میخوره.روح آدما رقابت و حسادت ندارن دیگه اون دنیا که بخواد باعث عذابش بشه از دیدن نامادریت ولی غصه فرزند آزارشون میده.سعی کن واقعیتو قبول کنی و حق بدی به پدرت من الان سنگ صبور  نامادریم شدم بعد سالها.ازدواج که کردم خیلی فکرم آزاد شد خداروشکر کن مجرد نیستی.تفاوت برخورد پدرتون میدونم زیاده به هزار و یه علت ولی بهشون توجه نکن اگر خواستی فکرت رها شه مشاورمو معرفی میکنم تلفنی ازش کمک بگیر حال منو که خوب کرد واسه یکسری غصه خوردنا انشالله حال دل شمارو هم خوب کنه

يه وقتايي آدم فكر ميكنه فقط خودشه ك غم و غصه داره دوستم ...

آره هیچ کی از دل کسی خبر نداره

بیچاره بابام

هوای مادرمو خیلی داشت

انقدر که تمام اموال که چندتا خونست به نام مادرمه 

اونم که هیچی به ما نمیده

همیشه میگفت به مادرتون احترام بدارید با اینکه ی وقتایی حق با ما بود اما همیشه طرفدار مادرم بود

خدا لعنت کنه مادرمو نذاشت حداقل سالش تموم بشه  

استاتر منم این تجربه تلخو داشتم تازه بدتر از شما اینکه مجردم بودم و خیلی سخته ولی بدون روح مادرت الا ...

اگه بهم معرفيش كني خيلي ممنون ميشم عزيزم

آره هیچ کی از دل کسی خبر نداره بیچاره بابام هوای مادرمو خیلی داشت انقدر که تمام اموال که چندتا خو ...

منم بابام دو سال ك گذشت نتونست صبر كنه

دلم خونه ...

قلبم ميخواد آتيش بگيره

منم بابام دو سال ك گذشت نتونست صبر كنه دلم خونه ... قلبم ميخواد آتيش بگيره

باز حالا اون ۳ سال صبر کرده

تازه مردها با زنها فرق میکنن

خب من دیگه خونش نمیرم که ببینمش

یکساله باهاش رابطه ای ندارم  

2825
2823