2821
2789
عنوان

نامادري ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1611 بازدید | 96 پست

[QUOTE=104541375]خدا جای حق نشسته اگه ظلمی یا بی احترامی به مادرتون کرده باشه خدا خودش میدونه چیکار کنه... ولی به نظ ...[/QUOTE

اميدوارم 😔

ممنون عزيزم از راهنماييت

نرهاي عضو سايت درخواست ندين 😡

خيلي سخته خدا براي هيچكس اين شرايط رو پيش نياره همه ش بغض دارم ...

چرا سختش میکنی

مادرت رو از دست دادی متاسفم

ولی پدرت چی میشه...؟ 

ایا دوست نداری بقیه عمرش تو خوشی باشه؟ 

خودت رو بزار جای پدرت دور از جون شوهرتو از دست دادی خدایی ناکرده باید تا اخر عمر غصه بخوری یا به زندگی برگردی؟ 

اون زن بیچاره باهزار دل امید اومده خونه بابات... نباید زندگی کنه

هرکسی بالاخره میمیره ادمای زنده باید بدون اون ادامه بدن

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خودت و بزار جای اون تا بتونی درکش کنی تو دخترشی هیچوقت پدرت ولت نمیکنه اما اون زن بیشتر احساس ناامنی ...

شوهرمم همه ش ميگه مامانت الان جاش خيلي خوبه

اصلا ناراحت نيست از اينكه بابات ازدواج كرده

ولي من بازم همه ش تو دلم آشوبه

دلم ميخواد زود برگردم و ديگه نبينمشون

مرسي ك آرومم كردي عزيزم

عزیزم پدرای همه هم نسلهای ما رفتار عالی و درجه یکی با مادرامون نداشتن تو کاملا حق داری...

قبول کن مادرامون خودشون بلد نبودن چطور خوشبخت زندوی کنن یه عمر فداکاری های یکطرفه کردن...

خیلی غم انگیزه من همین الان برای مادرم و مادرشوهرم که زنده ان کلی غصه میخورم... 

ولی چه میشه کرد

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
خدا مامانتو بيامرزه عزيزم  ولي شما كه متأهلي سر خونه و زندگيتي پدرتم حق زندگي داره اتفاقا بايد ...

نه اصلا ، كاملا درست ميگي عزيزم

ولي دوستم ندارم با اين مهربونتر باشه تا مادرم...

با اينكه مامان من خيلي زن مهربون و خوبي بود

و واقعا بابام رو دوست داشت

شما دیگه الان مستقلی... خونه و زندگی و شوهر دارید... یه جوری گفتین فک کردم نوجوون 15یا شونزده ساله ه ...

ب هر حال سنم هر چقدر هم ك باشه، مادرم بوده

اميدوارم هيچ وقت هيچ كس درد بي مادري نكشه 

شوهرمم همه ش ميگه مامانت الان جاش خيلي خوبه اصلا ناراحت نيست از اينكه بابات ازدواج كرده ولي من باز ...

دقیقا مامانت هم از زندگی دنیاش راضی بود هم الان که بابات و میبینه سرش گرمه خیالش راحته

نه خيلي فرق نكرده

خب برو خداروشکر کن

من اگه قصه زندگیمو بگم میشینی فقط برام اشک می ریزی فقط نکته اینجاست که من پدرم فوت کرده ولی کاش به جای اون مادرم میمرد

آرزوی مرگش رو دارم

تهش هیچی نیست باور کن....
دوست عزیز اگر ما راهنمایی بد و چیز بدی بگیم که کار ایشون رو خراب کنه شما بیشتر خوشحال میشی؟

نه عزيزم چرا بايد خوشحال بشم؟؟؟اما ميتونيم با زبون ديگه اي بگيم.اينجوري حرص طرف در مياد و ناراحت ميشه.دلش ميشكنه.اونده همدردي كنه.نمك رو زخمش نميخواد 

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏
استارترخواهروبرادردیگه هم داری یاتک فرزندی؟؟؟

يه برادر بزرگتر دارم فقط

ك سرش قاعدتاً ب كار و زندگي خودش گرمه...

من واقعا تنهام

2825
2823
2791
2779
2792