2821
2789
عنوان

نامادري ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1611 بازدید | 96 پست
ما ندیده و نشناخته چی بگیم

هميشه يكي مثل شما پيدا ميشه حال استارتر بدبخت رو بگيره

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در هرحال زندگی جدیده و خب مهربونه پدرتم باهاش خوبه‌...حساسیتت رو درک میکنم اما دلیلی نمیبینم اوقاتشون رو تلخ کنی

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
اگه شوهر نداشتم ك دور از جون ديوونه شده بودم تا حالا 😞

استارترخواهروبرادردیگه هم داری یاتک فرزندی؟؟؟

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
شما چيزي نداري نگو 😊

هیچ وقت چیزی نگو که بعدا منجر به دعوا بشه

ببین ما هممون تو زندگیامون موفق نیستم و ممکنه چیزی بگیم که همه چیز رو بدتر کنه چون ما نه اخلاق شما و نه پدرتون رو نمی دونیم اما بدون مرد تنها و بی هدف عمرش کوتاهه شاید اون زن هم بد باشه اما همین که پدرت راضیه کافیه دیگه

ما همه درد هایی هستیم که راه میرویم با سکوت درد هایمان را مخفی می کنیم ما حقیقتا انسان نیستیم
سعی کن بی خیال بشی پدرت باید دوباره زندگی کنه  اگه بخاد بداخلاقی کنه و رابطشون خوب نباشه اولی ...

درست ميگي عزيزم

از وقتي زن گرفته اصلا نميرم و بيام

خيلي خيلي كم

سعي ميكنم دو تايي نبينمشون

الانم واقعا شرايطي پيش اومد ك مجبور شدم بيام

نرهاي عضو سايت درخواست ندين 😡

اگه شوهر نداشتم ك دور از جون ديوونه شده بودم تا حالا 😞

حالا یکی از فامیلای ما۱۰سال پیش زنش فوت کرده

تاحالا۲تا زن طلاق داده

الان یکی دیگه رو عقد کرده

خود اقاه میگه هیچ کسی جای مادر بچه هامو نمیگیره

حق داری والله من که از مامانم دل خوشی ندارم اگه الانم سرش هوو بیاره ناراحت نمیشم

خيلي سخته

خدا براي هيچكس اين شرايط رو پيش نياره

همه ش بغض دارم ...

هميشه يكي مثل شما پيدا ميشه حال استارتر بدبخت رو بگيره

دوست عزیز اگر ما راهنمایی بد و چیز بدی بگیم که کار ایشون رو خراب کنه شما بیشتر خوشحال میشی؟

ما همه درد هایی هستیم که راه میرویم با سکوت درد هایمان را مخفی می کنیم ما حقیقتا انسان نیستیم
خیلی سخته جای مادرت کس دیگه روببینی😔.ولی همین که باهاش خوب باشه دیگه باشماکاری نداشته باشه جای شکرد ...

مرسي عزيز دلم

اخدا عزيزانت رو حفظ كنه

درست ميگي عزيزم از وقتي زن گرفته اصلا نميرم و بيام خيلي خيلي كم سعي ميكنم دو تايي نبينمشون الانم ...

نگران نباش 

احتمالا تازه ازدواج کرده پدرت 

کم کم برات عادی میشه و راحت تر کنار میای 

این چند روز سرتو یه جوری گرم کن تا بگذره 

🧡لطفا درخواست دوستی نفرستید🧡
2823
2791
2779
2792