2777
2789

فقط سامسونگ خوبه

یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه                                                         بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک  خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببخشيد حالا كه بحث گوشيه بااجازه شيائومي كي داشته گوشي خوبيه؟! من مي ٨ لايت ميخوام

شیائومی یکی از اشناها داره خیلی راضیه

مثبت تویی و منفی منم   فیزیک در تسخیر توست...از دور جذبم میکنی...عاشق ربای آهنی  
شیائومی یکی از اشناها داره خیلی راضیه

من برام كاربردش و كيفيت تصوير و هنگ نكردنش مهمه چون عاشق پابجيم و نميخوام اذيت بشم و خوش دست ميخوام باشه

💠والَّذِي هُوَ يُطْعِمُنِي وَيَسْقِينِ * وَإِذَا مَرِضْتُ فَهُوَ يَشْفِينِ💠
من redmi note 7 دارم راضیم :)

جدي سرعتش كيفيتش خوبه هنگ نميكنه؟! چقدر شاررژ ميمونه؟! منوش قشنگه ظاهرش چي؟

جدي سرعتش كيفيتش خوبه هنگ نميكنه؟! چقدر شاررژ ميمونه؟! منوش قشنگه ظاهرش چي؟

من قبل این ویندوزفون داشتم و معتاد سرعتم اگه هنگ‌ بکنه نمیگم راضیم

فست شاررژ نسل چهاره ولی خب اداپتور توی کارتنش فست شاررژ نیست باس جدا خریداری بشه من با همین اداپتور کارتنش کار میکنم یک ساعتو نیم تا یک ساعتو چهل و پنج دیقه فول میشه و با استفاده مدام من خیلی خوب جواب میده حدود ده ساعت یه بکوب نت گردی و تل رفتم جواب داده راحت بلکه بیشتر

منو هم یه اکانت شیائومی بسازی خودش یه برنامه رو گوشی میاره که پر از تم های اورجینال و خوبه

ظاهر بیرونی هم برای من آبیه هرکی دیده خوشش اومده 

من قبل این ویندوزفون داشتم و معتاد سرعتم اگه هنگ‌ بکنه نمیگم راضیم فست شاررژ نسل چهاره ولی خب اداپت ...

قرمزشم قشنگه؟! من قرمز صورتيه مي ٨ لايت ميخوام

و يه سوال ديگه صفحه تاچش چجوره؟! ميخوام بزرگ باشه 

تاچش خوبه و اندازه تصویر یعنی گوشه سمت راست بالا تا گوشه سمت چپ پایین 6.27 اینچ معادل یچیزی حدود شونزده سانتی‌متر میشه

قرمزشم قشنگه؟! من قرمز صورتيه مي ٨ لايت ميخوام

من اینترنتی خریدامو میکنم وقت نداشتم برم بگردم رنگا مختلفشو ببینم معمولا آبیش از همه گرونتره mi 8 لایت هم گوشی خوبیه