2777
2789
عنوان

خانومای باردار یه لحظه لطفا کمک

185 بازدید | 23 پست

سلام،من هفته19بارداریم صبح بعد اینکه از دستشویی اومدم پهلوی سمت چپم درد گرفت بعد زیر شکمم هر دو باهم درد گرفتم جوری که سمت چپم نمی تونستم بخوابم بلندم که میشم نمیتونم صاف وایسم ببخشیددستشویی هم که میرم شکمم درد میکنه درسته یکم خوب شده ولی درد میکنه انگار یه چیز گرد تو سمت چپمه،خیلی نگرانم

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بری دکتر بهتره تا مشورت اینجا شاید بعضیا حالتاشون مث تو باشه ولی مث هم نباشین .تو بارداری میگم فقط دکتر نه مجازی چون خودم ضربه خوردم .

خدایا خودت نگهدار هدیه ات باش سپردمش بخودت
چیزی نیست طبیعیه رحم داره جا باز میکنه اونجایی که میگی سفت شده با دست یکم ماساژ بده شاید بچه خودشو ...

نمیدونم والا البته شکمم سفت میشه درد میکنه،تو نت بعضی چیزا نوشته نگران شدم امروزم پنجشنبه ست نوشته استفراغ خطره که من دیشب استفراغ کردم لرزم یکم احساس میکنم سردمه

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
بری دکتر بهتره تا مشورت اینجا شاید بعضیا حالتاشون مث تو باشه ولی مث هم نباشین .تو بارداری میگم فقط د ...

درسته ولی آخه امروز دکتر نیست که برم بیمارستان؟

طبیعیه به نظرم حالا به دکترت یه زنگم بزن راهنمایی بگیر از توالت فرنگی استفاده کن

والا دکترم شمارشو نداده

منم زیردلم دردمیکنه پهلوب پهلومیشمم درد داره دکترم برام ازمایش ادرارنوشت

زود زود میرم دستشویی سرگیجه هم دارم

ایندفعه ازش شماره بگیر من با دکترم تلفنی هم درتماسم

نمیدونم بده یا نه چون مریضا زیادن

درسته ولی آخه امروز دکتر نیست که برم بیمارستان؟

زنگ دکترت بزن 

ان شالله چیزی نیست.

یا میتونی بیمارستان اگه لرز یا علایمی دیگه داری

خدایا خودت نگهدار هدیه ات باش سپردمش بخودت
زنگ دکترت بزن  ان شالله چیزی نیست. یا میتونی بیمارستان اگه لرز یا علایمی دیگه داری

سردم هست دراز می کشم وقتی پا میشم سرم گیج میره