2777
2789
عنوان

شوهرم دروغ میگه

333 بازدید | 24 پست

شوهرم همش با فکو فامیل من مشکل داشته الکی نمیدونم چرا.خیلیم دروغگو هست.خالمو تو خیابون دیده اومده بم میگه خالت به من پشتشو کرده بد رفتار کرده رفته. حالا خالم ناراحت زنگ زده به مامانم همینارو گفته شوهرم انجام داده😲خالم خیلی زن خوبیه کلی کمک حالم بوده و مطمئنم دروغ نمیگه. حالا موندم چه جوری به شوهرم بگم که تو دروغ میگی. حس میکنم دوست داره با فامیلام قط ارتباط کنم اینجوری میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند روز پیش آدامسشو انداخته بود تو کفش مادرم که میپوشه آدامس خودش بود شبی بدجنسا رفتار میکنه. مامانمم فهمید طفلک به رو نیاورد. بهشم بگی انکار میکنه داد و بیداد راه میندازه که بم تهمت زدید

یه اخلاقی داره شوهرم که اگه خالم بگه رو در روش انکار میکنه تازه به منم میگه خالت آدم دروغگوییه باش ن ...

تو کار خودتو بکن اهمیت نده بذار بگه اینطور میفهمه هرکاری کنه مهم نیست برات 

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین   
وا چ خاله زنک

بخدا نمیدونم چرا با این مرد ازدواج کردم. یبارم زیر غذای مادرمو زیاد کرده بود چون دلش ته دیگ میخواد سوخته بود مگه زیر بار میرفت!میگفت من نکردم ولی من دیدم داره میره تو آشپزخونهو..

بخدا نمیدونم چرا با این مرد ازدواج کردم. یبارم زیر غذای مادرمو زیاد کرده بود چون دلش ته دیگ میخواد س ...

توام همینکارو کن با خانوادش و فامیلاش 

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین   
شوهرت چن ساله شه  اخلاقش یه جوریه انگار😐

37 آره خیلی یه جوریه. اصلا به حرفاش اعتماد ندارم گوشی داداشمو برده بود موبایل فروشی درست کنه اومده میگه یارو ازم 70 گرفته حالا طرف دوست داداشمه داداشم رفت فاکتور بگیره گفته من غلط کنم 70 از داماد تون گرفته باشم😲😲. بخدا آبروم جلو همه داره میره با این شوهر