2789
واقعا😍😍اگ نتیجه بگیرم کلی دعات میکنم میشه بیشتر توضیح بدی خاک رس قرمز؟یا چ‌رنگی؟؟؟ از کجا بخرم؟ ...

والا سبزش از همش بهتره سفیدشم خوبه اما قرمزشو توصیه نمیکنم چون بیشتر برای جوش هست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برو داروخانه بی بی میل بگیر بخور من واسه دخترم که خیلی لاغره میگرفتم فقط صورتش تپل میشد بدنش حالا می ...

واقعا چ خوب عزیزم ولی من باردارم تو بارداری میشه؟

چه زیباست انتظار آمدنت پسرم💋
واقعا😍😍اگ نتیجه بگیرم کلی دعات میکنم میشه بیشتر توضیح بدی خاک رس قرمز؟یا چ‌رنگی؟؟؟ از کجا بخرم؟ ...

سفید کننده هم هست 15 دققیقه کافی هست
تاثیرش عالیه خودت بزنی متوجه میشی البته توصیه میکنم هر روز اب هویج یا هویج هم بخوری چون باید هم خوراکی بخوری هم ماسک اگرم غذاهای گیاهی بخوری که چه بهتر

والا سبزش از همش بهتره سفیدشم خوبه اما قرمزشو توصیه نمیکنم چون بیشتر برای جوش هست

اوکی مرسی عزیزم

ولی چرا اونقدر کوتاه و مختصر توضیح میدی اینهمه سوال ازت کردم😄

نمیدونم اینو دیگه باید از دکتری کسی بپرسی 

منم واسه پسرم بگیرم ..چجوری دادی بی بی میل ب دخترت چند وقتشه

من هونحایی خراب کردم                                         که فکر کردم اگه                                          احساسمو صادقانه بگم بهتره...!!!
 سفید کننده هم هست 15 دققیقه کافی هست تاثیرش عالیه خودت بزنی متوجه میشی البته توصیه میکنم هر رو ...

اینو تازه دیدم 

مرسی گلم میشه بگی خاک رس و ازکجا گرفتی؟

عطاری ها دارن البته قمتش یکم گرونه 17 تومن ولی واقعا 1 هست

اوکی ممنون انشالله واسه منم جواب بده چون لاغری صورتم اعصابمو بهم ریخته

اگ جواب گرفتم دعات میکنم🤗

سلام من از شرکت بهین دارو قرص فورس فکتور اصل را گرفتم خدایی عالی بود و جواب داد . خیلی دنبال کردم تنها نمایندگی اصلیش داخل ایران شرکت بهین دارو است . اگر خواستین بخرین از این شرکت خریداری کنید خیلی شرکت معروفی است . 

اینم ادرس سایتشون برید محصولات شونو ببینید متنوع است .

https://www.behindaruuu.com

اینم شمارشون است   09120304263  --  09197142162