من قبل دوسالگی پسرم خارج کشور رفتم بلیط هواپیماش 100تومن میشد الان دو سال پنج ماهشه چندی حساب میشه؟تو علی بابا زدم مثل خودمون بزرگسال حساب میشه خیلی زیاده
من قبل دوسالگی پسرم خارج کشور رفتم بلیط هواپیماش 100تومن میشد الان دو سال پنج ماهشه چندی حساب میشه؟ت ...
فک کنم چون باید رو صندلی بشینه مجبوری اندازه بزرگسال هزینه کنی
وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون میکنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
یکی از نزدیکانم دنیزلی زندگی میکرد.. میگفت شهر آرام وبی دردسریه مردم با فرهنگی داره.
آقا جون من هرجا چشمم به اسم مبارکت میخوره، اشکم روان میشه، قلبم به درد میاد. میگم امکان نداره من از درگاهتون دست خالی برم. السلام علیک یاابا عبدالله الحسین(ع)
ممنون گلم.نگفت هزینه هاش چطوره؟اب و هواش چطوره؟من سه ماهه میخوام برم زندگی کنم
ایشون میگفتن هزینه سوخت وحمل ونقل ودارو ودرمان معمولا گرونه.محصولات کشاورزی تو بهار وتابستان فراوان ومرغوبه .. احتمال زیاداب وهواش هم خوب بوده که واسه زندگی انتخاب کرده.. ولی شما بیشتر تحقیق کن تا اطلاعات دقیق تری پیدا کنی عزیزجان
آقا جون من هرجا چشمم به اسم مبارکت میخوره، اشکم روان میشه، قلبم به درد میاد. میگم امکان نداره من از درگاهتون دست خالی برم. السلام علیک یاابا عبدالله الحسین(ع)