2777
2789
عنوان

ترک شکم

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کنم اصلا چرب کردن فایده نداره میگن ارثیه

اره به نوع پوست بستگی داره من از قبل بارداریمم ترک داشتم رو پاهام میدونستم که بهرحال میفته ولی بازم میزنم حداقل شاید کمترش کنه

تیکر تولد یه سالگی پسر قشنگم مسیحا
خیلی زود از چهار ماه کم کم افتاد ،الان خیلی پر شده ،هرروز هم پهن تر میشه ترکها😔

منم همینجورم از 4 ماه کم کم افتاد الان هی داره بیشتر میشه نگاهشون میکنم غصه میخورم فقط شانس اوردیم که بعدش کمرنگ و سفید میشه وگرنه دق میکردم

اره به نوع پوست بستگی داره من از قبل بارداریمم ترک داشتم رو پاهام میدونستم که بهرحال میفته ولی بازم ...

منم رو پاهام و باس.ن دارم ولی اونا سفیده از اولم سفید بود اما اینا قرمزه یجوریه😟

منم همینجورم از 4 ماه کم کم افتاد الان هی داره بیشتر میشه نگاهشون میکنم غصه میخورم فقط شانس اوردیم ک ...

من راستش تا الان ندیده بودم چون زیر شکممه میرم اپیلاسیون فکر کردم رد اون لک شدن الان دست زدم دیدم ترکه یهو اشکام ریخت😅

منم رو پاهام و باس.ن دارم ولی اونا سفیده از اولم سفید بود اما اینا قرمزه یجوریه😟

اونا هم اولش صورتی بوده و بعدا سفید شده ترک شکم هم بعدا سفید میشه اونروز شکم مامانمو دیدم کلی ترک داشت ولی چون سفید شده تا حالا متوجه نشده بودم

من راستش تا الان ندیده بودم چون زیر شکممه میرم اپیلاسیون فکر کردم رد اون لک شدن الان دست زدم دیدم تر ...

اشکال نداره عزیزم فدای سر بچه هامون ایشالا دنیا که بیان با یه خنده شون همه اینا از یادمون میره