2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با هويج

زعفران

پياز داغ

فلفل دلمه خرد شده

آخرش نمك بزن

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

پیاز خرد کن تفت بده کمی و یکی دو حبه سیر درسته.ماهیچه رو باهاش تفت بده بعد ادویه  بزن .زعفرون اب کرده اصافه کن کمی. آب بریز بذار بپزه.اخر سر سیرها رو دربیار.ربی اگه دوست داری همون مرحله تفت رب هم اضافه کن.آخر سر هم میتونی

ی ذره آب بریز بزار بجوشه و آبه خشک بشه، بعد روغن بریز اگه روغن حیوانی داری با روغن حیوانی تفت بده بعد پیاز اضافی کن با پیازم تفت بده بعد یکم فلفل دلمه و اگه دوس داشتی ی یا دو حبه سیرم خورد کن باهاش تفت بده، ادویه هم یادت نره البته نمک اولش نریز چون نمیزاره گوشت خوب بپزه، بعد اب جوش اضافه کن بزار بپزه، آبشو کم نریزی چون نصفش باید بخار بشه بره تا مواد داخلش بپزه

و خدایی که بشدت کافیست😍

بستگي داره ببين يه سري دوست دارن طعم گوشت بده كامل يه سري دوست دارن طعم گوشتش كمتر باشه

اگر دوست داري فقط طعم گوشت بده پياز رو كمي تفت بده مثلا شيشه اي بشن بعد توش ماهيچه رو يه مقدار سرخ كن آب بريز كم... دم كني روش بذار يكي دو ساعت مونده اماده بشه يه تيكه چوب دارچين هم بنداز

اگر دوست داري طعم گوشتش كم بشه خيلي چيزا از جمله هويج كرفس آلو ميتوني توش بريزي

نوش جانتون

موفقیت من زمانی آغاز شد که نبردهای کوچک را به جنگجویان کوچک واگذار کردم.دست از جنگیدن با کسانی که غیبتم را می کردند برداشتم.دست از جنگیدن با خانواده همسرم کشیدم.دیگر به دنبال جنگیدن برای جلب توجه نبودم.سعی نکردم انتظارات دیگران را برآورده کنم و همه را شاد و راضی نگه دارم.دیگر سعی نکردم کسی را راضی کنم که درباره من اشتباه می کند. آنگاه شروع کردم به جنگیدن برای اهدافم، روياهايم،ايده هايم و سرنوشتمروزی که جنگ های کوچک را متوقف کردمروزی بود که مسیر موفقیتم آغاز شد. هر نبردی ارزش زمان و روزهای زندگی ما را ندارد. نبردهایمان را عاقلانه انتخاب کنیم.ژوان وایس