ساغر96 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/26 تعداد پست: 5255 عنوان ماشین ظرفشویی 982 بازدید | 21 پست سلام لطفا تجربه ای هم دارید بگید ممنون تعداد رای : 14 نظرسنجی ماشین ظرفشویی 8 نفره کدوم مارک خوبه؟؟؟ بوش 13 92% مجیک 1 7% 1398/06/21 | 14:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_♥ممول_♥17883 عضویت: 1392/11/07 تعداد پست: 1660 من بوش دارم البته ۱۴ نفره۸ نفره ی بوش رو ندیدمفوق العاده استاگه بری و مقایسه کنی متریال داخلش هم با بقیه فرق میکنهاستحکام سبدهای بوش رو هیچ ماشین دیگه ای نداره بین خودمان بماند، من کمی " دوستت دارم" زیر بالشم پنهان کرده ام ♥
blackpanter عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 3558 چهارده نفره بگیر میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستین ،ممنونم تیکر رسیدن به حاجتم هست
نازلیییییی عضویت: 1392/06/17 تعداد پست: 15752 خب معلومه بین این دو تا بوشمن ۳ سال پیش الجی خریدم که راضی ام ولی الان تو بازار نیست حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
مهرناز35 عضویت: 1394/03/27 تعداد پست: 15603 من ۸ نفره الگانس دارم داخلش دو طبقس زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
نفسي عضویت: 1396/10/22 تعداد پست: 3887 بوش در ماشین های شوینده حرف اول رو میزنه اتفاقا ویرپول بهتره چون هم مصرف برق و آبش کمتره و هم روغن جلا لازم نداره سایز داخلشم از همه ماشینا بزرگتره
dokhe عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 14985 من۲۴ نفر الجی دارم و خوب راضی ام ولی اسمگ ۱۳ نفر ام خیلی بهتر واقعا عالی البته قیمت اسمگ با این که ۱۳ نفر خیلی زیاد تر ولی عالی _چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...." بله عکس خودم
معمارمسابق عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 15101 من۲۴ نفر الجی دارم و خوب راضی ام ولی اسمگ ۱۳ نفر ام خیلی بهتر واقعا عالی البته قیمت اسمگ با این که ۱ ... مگه 24 نفره هم هست؟؟!
dokhe عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 14985 مگه 24 نفره هم هست؟؟! اره البته مال ۷سال پیش الجی ام😶شاید الان نباشه 😁مال جهازم ام 😂😂😂 _چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...." بله عکس خودم
معمارمسابق عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 15101 اره البته مال ۷سال پیش الجی ام😶شاید الان نباشه 😁مال جهازم ام 😂😂😂 تا جایی که من میدونم حداکثر ظرفیت ظرفشوییها 14 نفره است😊خوشبخت باشی خانوم..
dokhe عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 14985 تا جایی که من میدونم حداکثر ظرفیت ظرفشوییها 14 نفره است😊خوشبخت باشی خانوم.. مرسی نفس ولی این ۲۴ البته بوشم میدونم الان ۲۴ داره شاید چون مدل نسبتا قدیمی هست ۲۴ داره البته ۱۸ ام من میدونم دارن بعضی مدل ها💜❤ _چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...." بله عکس خودم
ساغر96 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/26 تعداد پست: 5255 من تو 8 نفره شنیدم مجیک خوبه البته بوش اگه اصل باشه بهتره خب ولی نمیدونم چه جوری تشخیص بدم که تقلبی نباشه