2777
2789

بچه ها من ارشداصفهان روزانه بیوشیمی اوردم ولی خ مرددمم ک برم یانه کسی تواطرافیانتون بوده ارسدبیوشیمی بخونه وزارت علوم؟یاخودش خونده باشه از ی طرف دلم میخاد بمونم وزارت بهداشت کنکوربدم از ی طرف اگ سال بعدبهداشت نیارم دیگ وزارت علومم نمیتونم برم محروم میشم دیونه شدم از بس فکرکردم یکی میگ برویکی میگ نه

عزیزم امتحانش سخت بود؟رتبتون چند شد که اصفهان روزانه قبول شدید؟ میتونی بگی آینده شغلی این رشته چیه؟ ...

امتحانش سوالات ده یال قبل کنککور خوب بخونی بای جزوه خوب راحت میتونی قبول شی و درس اصلی وزبان رو خوب بخونی وبقیه درسا سوالات اخیرکنککورشو راحت میاری من ۱۳۰شدم اصفهان اوردم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امتحانش سوالات ده یال قبل کنککور خوب بخونی بای جزوه خوب راحت میتونی قبول شی و درس اصلی وزبان رو خوب ...

عزیزم من برای خودم نیست برای یکی از اقوام پرسیدم..امسال سال دوم هست که داره واسه بیوشیمی می خونه...عزیزم میشه دو تا سوال آخرم رو هم جواب بدی

امتحانش سوالات ده یال قبل کنککور خوب بخونی بای جزوه خوب راحت میتونی قبول شی و درس اصلی وزبان رو خوب ...

کارهم توازمایشگاه تحقیقاتی شرکت های دارویی شرکت های آرایشی بهداشتی توازمایشگاه تسخیص طبی هم میشه ولی الان ازمایشگاه تشخیص طبی سختترمیگیرن چون وزارت بهداشت هم این رشته رو داره بیوشیمی بالینی داره براهمین توازمایشگاه تشخیص طبی برابچه های بیوشیمی وزارت علوم کارسختترشده _تدریس هم میتونن بکنن خصوصااگ دکترابگیرن ولی باارشد حق التدریسی ولی دکتراهم بخونن تدریس میتونن چون بیوشیمی رو خیلی از رشته هادارن 

کارهم توازمایشگاه تحقیقاتی شرکت های دارویی شرکت های آرایشی بهداشتی توازمایشگاه تسخیص طبی هم میشه ولی ...

ب من میگن بخون چون جاهای دیگه ک گفتم غیرازازمایشگاه تشخیص طبی هم میشه کارکرد بابیوشیمی وزارت علوم ازمایشگاه تشخیص زبی هم میشه ولی الان سختترشده چون بچه های بیوشیمی بالینی وزارت بهداشتپ هستن من چون خیلی کارتوارمایشگاه تشخیص طبی دوس دارم مرددم ک برم یابمونم و سال بعدوزارت بهداشت کنکوربدم ک اینجوری کارم خ سخت میشه چون اگ سال بعدوزارت بهداشت قبول نشم نمیتونم کنکوروزارت علوم هم بدم ی سال محروم میشم چون روزانه اوردم

رشته خوبیه

اصلا نمی صرفه بخوای خودتو محروم کنی از کنکور

به نظر من شروعش کن

اگه به هر دلیلی نخواستی انصراف بده و برا کنکور بعدی ثبت نام کن

ولی خودتو الکی یه سال محروم نکن

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
بنظرم اگه میشه هم ارشد اینجا ثبت نام کن همزمان بخون برا وزارت بهداشت.

😕توچنوتاگروه مشاوره ارشددکتری پرسیدم یگی میگ اینکارونمیشه کردیکی میگ میشه هنوز در ب در دنبال جواب این سوالم

رشته خوبیه اصلا نمی صرفه بخوای خودتو محروم کنی از کنکور به نظر من شروعش کن اگه به هر دلیلی نخواست ...

حتما بایدانصراف بدم تابتونم کنکوربدم؟اخه من یکی از دوستام ارشدژنتیک وزارت علوم میخونه امسال همزمان باحتصیلش بدون انصراف دادن کنکوربهداشت دادولی اون دانشگاهش دولتی نیس بعضیابم میگن چون تو دولتی اوردی بدون انصراف کنکورنمیشه بدی 

حتما بایدانصراف بدم تابتونم کنکوربدم؟اخه من یکی از دوستام ارشدژنتیک وزارت علوم میخونه امسال همزمان ب ...

اره قوانینش برای دولتی ها و غیر دولتی ها متفاوته، شما باید صد درصد انصراف بدی. ولی حتما پرس و جو کنین ببین از ترم چند به بعد مجاز به انصراف هستین

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

ادامه بده عزیزم آینده روشنی داره.

یکی از بچه های دانشگامون هم لیسانس زیست شناسی گرفت الان ارشد بیوشیمی قبول شده 

با استاد بیوشیمی شون مشورت کرده بود گفته بود آینده خوبی داره باید ادامه بده

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!