مامانا بیاید تجربه تون رو توی زایمان طبیعی بگید و اینکه راضی بودید اگه برگردید بازم این روش رو انتخاب میکنید؟ چیکار کردید دردتون کم بشه؟ چه توصیه ای برای بقیه دارید که انجام بدن
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
خب من چاره ای نداشتم چون شوهرم میگفت فقط طبیعی و پول سزارینو نمیداد😑
تنها کاری که تونستم کنم این بود به جای سروصدا کردن نهایت همکاری رو داشته باشم تا نی نیم زود دنیا بیاد که خداروشکرم زود دنیا اومد
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
خدایاااا شکککررررررررتتتتتتت بخاطر معجزه ای که کردی......توکل کردم بر خداوندی که مهرش طوفان زدگان را کشتی نوح است......🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗خداوندا خیلی دوستتت دارم و ازت ممنونم بخاطر توراهی قشنگی که بهمون هدیه دادی...خداوندا قسمت همه ی منتظران کن منم یه روزی خیییلی منتظر بودم....اما به تو امید بستم و به خودت توکل کردم و از همه کس به غیر تو قطع امید کردم و تو مهربونی کردی و بهم بخشیدیش خدایااااا بی نهایت شکرت و شکرت وشکرررررتتتتتتتت ....
4 ماه پیش زایمان طبیعی داشتم.با امپول فشار.5 ساعت دردای شدید داشتم ولی بالاخره تموم شد و دخترم به دنیا اومد اخ چه لحظه ی عجیبی بود.فقط خداروشکر میکردم..فقک میکردم دیگه تموم شد و راحت شدم..ولی یک هفته بعد بخیه هام باز شدن.که با عسلل طبیعی و کرم جوش خوردن تا چهل روز طول کشید ول بازم چیزی نبود چون درد نداشتم.تا اینکه بعد از چهلرروز شقاق گرفتم و موقع دسشویی کردن جیغ میزدم ا زدرد.یبوست نداشتم اصلا..بعد از 4 ماه دارم کمی نفس میکشم..با ملین و پماد و انواع و اقسام داروها خودمو سرپا نگهداشتم.با بچه شیرخوار..با تمام این تفاسیر ولی خداااایااااشکررررت
من تجربه هردو روش رو دارم و انتخابم طبیعیه دوش اب گرم خیلی درد رو کم میکنه من خودم رفتم تودستشویی و باشلنگ اب گرم گرفتم رو دلم و اینکه کلاسای بارداری برو خاطره زایمان زیاد بخون تا با روند اشنا بشی و با ماما همکار کنی تا زایمانت زود پیشرفت کنه
کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام