2777
2789
عنوان

تنبیه بدنی

| مشاهده متن کامل بحث + 5569 بازدید | 34 پست

ببخشید اینو میگما ولی مگ شوهرت وحشیه!

یعنی چی اینکار، اونقد بچه رو زد که کبود شد!

واقعا برا شوهرتون متاسفم،برای تمام اوناییم ک این روشو تایید میکنن متاسفم..

بچه هرچی باشه بچه هست چه دختر چه پسر حالا چون پسرا یه کمی بیشتر مقاومت میکننو شیطونن باید در حد مرگ اینارو زد؟

کجای قرآن نوشته بچه هاتون بزنید اخه..!

مگه شما انسان نیستید‌؟ انسانیت تو وجودتون نیست! اگ برید قرآن و احادیث رو مطالعه کنید می‌فهمید که فرزندان هم پدر مادرو نفرین میکنن و اون آه فرزند حتی در کودکی هم گریبان گیر پدرو مادر میشه،این همه روش های خوب برای تربیت هست برید مطالعه کنید مگه میشه بچه با محبت و صحبت رام نشه،درسته بعضی بچه ها زیادی سرگشن اما با این حال نباید اینکارو کرد.

بچه عقده ای و تو سری خور بار میاد،ترسو بار میاد،ضعیف بار میاد، خدا الهی ب زمین گرم بزنه هر کسی رو که دس روی بچه های بیگناه چه کوچیک چه بزرگ بلند میکنه.

بنظرمن تنبیه بدنی گاهی وقتا واقعا لازمه من خودم گاهی دخترمو تنبیع میکنم تنبیه منم به شکل فلک هست یعن ...

واقعا براتون متاسفم مگ دوران قدیمه ک بچه هارو فلک کنن،این چه وضعشه،شما مادری خیر سرت!

چقدم با رضایت میای اینجا اون روش نادرستتو جار میزنی.

همه جا دارن از روش های بد تنبیه بدنی صحبت میکنن که چه آسیب هایی رو برای روان جسمی و روحی بچه داره اونوقت امثال شما اینقدر راحت اینکار هارو با بچه های معصومتون میکنید!

بخدا براتون متاسفم،متاسفم که یه همچین مادری باید همچین روش وحشیانه ای رو بکار ببنده.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم تقریبا ادم موفقیه و برادر شوهرامم خداییش پزشک و استاد دانشگاهن

موفقیت شوهرت و برادر شوهرات بخوره تو سرشون مردتیکه وحشی یتیم ازار، خدا به زمین گرم بزنه شوهرتون الهی ، کدوم بی وجودی با یتیم اینکارو میکنه، اون بچه چه گناهی کرده که یتیم شده حالا باید توی این سن کم از اینو اون کتک بخوره.

کی گفت بچه با کتک موفق میشه! این همه بچه ها رو برا درس کتک زدن مگه همه دکتر مهندس شدن! یکی از آشنایان ما پسرشو همیشه میزد چون اونم شیطون بود میدونید اخر سر بچه چه بلایی سرش اومد؟ از بس کم توجهی و کم محبتی بهش کردن بچه عقده ای و تو سری خور بزرگ شد حالا خودشم بچه هاشو میزنه زنش میگ چرا میزنی میگفت پدر منم منو تو بچگی میزد من چرا نزنم!

هیچ ب عواقبش فکر کردید ک در آینده چ بلایی سر اون بچه بیگناه میاد؟ الهی بمیرم براش ک گیر یه مشت وحشی بی عاطفه افتاده خدایا خودت هواشو داشته باش😔😔😔

به جهنم که پزشک شده الان همه فکر میکنن با کتک پزشک شده ؟ یعنی علاقه خودش ربطی نداشت ؟  حتما خی ...

چقد درست گفتی عزیزم بخدا اینجور آدما از وحشی هم گذر کردم رسما بی وجود و بی عاطفه هستن.

والا جامعه مگه فقط به دکتر مهندس نیاز داره، مگه به شغل‌های دیگ نیاز نداره که یک سری بی‌مغز ها و افکار پوسیده های احمق همش دکتر مهندس شدنو به ناف بچه هاشون میبندن.

کلی آدم دیدم به اجبار و کتک پدر و مادر رفتن سراغ یه رشته ای که بهش علاقه نداشتن و هیچ وقت نتونستن از شغلی که دارن لذت ببرن. آدم باید با محبت تمام استعداد کودکان رو کشف کنه به اونها پرو بال بده و بچه رو در راه استعدادش حمایت کنه.خیلیا تو درس خوندن چیزی نشدن ولی تا درس و مدرسه رو ول کردن و رفتن سراغ کار دلخاهشون بسی موفق و نامدار شدن.

برای بعضی از بچه ها درس خوندن و مدرسه هیچ بدرد نمیخوره.