2777
2789
عنوان

تنبیه بدنی

| مشاهده متن کامل بحث + 5569 بازدید | 34 پست
نه باباش فوت شده 

بچه یتیم رو میزنه شوهرت ؟! متاسفم فقط

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم تقریبا ادم موفقیه و برادر شوهرامم خداییش پزشک و استاد دانشگاهن

پس بزاربزنه😂😂😂شوخی کردم عزیزم_ولی این روش تربیتی برادهه۶۰به قبل جواب میداد که بچه ها چشم وگوش بسته بودن ولی الان تابچه روبزنی میره دنبال رفیق بازی وهزارتا ناهنجاری دیگه_الان فقط محبت جواب میده

دیگه زده دیگه یکبارش رو! ولی بهش بگین حداقل نزنش فقط یجوری برو تو نقش زدن اما برا بچه جای فرار ب ...

باهاش صحبت کردم ، میگه پسر بچه باید یک بار کتک بخوره ولی درستی نه اینکه همیشه دعواش بکنی فقط یک بار اونم درستی

روش اموزشی ما هم اشتباهه بچه های خارج کل دوره ی دبستان رو بازی میکنن ولی بهشون انسانیت و اخلاق رو یاد میدن 

این بچه یتیم با درد و ترس و استرس از کتک چطور میخواد بزرگ بشه ؟

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
پس بزاربزنه😂😂😂شوخی کردم عزیزم_ولی این روش تربیتی برادهه۶۰به قبل جواب میداد که بچه ها چشم وگوش بست ...

بخدا منم خیلییی باهاش صحبت کردم ولی میگه تربیت هر بچه ای فرق میکنه علی کپی برادر شوهر کوچکیم هست بابا با همین روش تربیتش کرد الان پزشک شده

پس بزاربزنه😂😂😂شوخی کردم عزیزم_ولی این روش تربیتی برادهه۶۰به قبل جواب میداد که بچه ها چشم وگوش بست ...

عزیزم قدیم هم اشتباه بود و واقعا تاثیر نداشت خیلی ها تو همین سایت کتک خوردن عقده و کینه دارن یا مثل همین اقا خشونت طلب بار میان 

بابا بچه هاتواین سن حرف گوش نمیدن اونم پسربچه.میدونم همسرتون نگرانشه ولی بهتره به جای کتک باهاش دوست بشه آخه پدرشم که نیست حتما طفلی غصه ی بی پدری هم داره 

اتوبوس اسم یه کتابه
عزیزم قدیم هم اشتباه بود و واقعا تاثیر نداشت خیلی ها تو همین سایت کتک خوردن عقده و کینه دارن یا مثل ...

همون رومیگم‌بازم بچه های قدیم مثل الان سرکش نبودن ولی الان تابزنی به هزار راه کشیده میشن

بخدا منم خیلییی باهاش صحبت کردم ولی میگه تربیت هر بچه ای فرق میکنه علی کپی برادر شوهر کوچکیم هست باب ...

به جهنم که پزشک شده الان همه فکر میکنن با کتک پزشک شده ؟ یعنی علاقه خودش ربطی نداشت ؟ 

حتما خیلی چیزای دیگه هم تو پزشک شدن اون فرد موثر بوده نه فقط کتک 

اصلا شاید این بچه دلش نخواد پزشک یا مهندس بشه کی رو باید ببینه 

چه وضعیه بچه رو با ترس و خشونت بزرگ میکنید 

دیشبم یکی بود شوهرش بچه ۵ ساله رو تا حدی زد که لب و دهنش پاره شد 

کل کشورمون پر از کودک ازاریه من که دیگه تو اینجور تایپک ها نمیام و برای بعضی ها هم متاسفم که با کتک موافقن 

استارتر جلوی شوهرت رو بگیر به هر طریق که شده اگه نکنی مدیون امام علی هستی که میگه با بچه یتیم باید بامحبت کرد 

میگن عرش خدا به لرزه میافته از گریه بچه یتیم 

شوهرت یه ذره عطوفت تو وجودش نیست

بنظرمن تنبیه بدنی گاهی وقتا واقعا لازمه من خودم گاهی دخترمو تنبیع میکنم تنبیه منم به شکل فلک هست یعنی پاهاشومیبندم ومیزنم کف پاهاش باخط کش البته زیادمحکم نمیزنم فقط درحدی که متوجه کاراشتباه بشه وشدیداهم تا الان تاثیر مثبتی داشته بیشترهم فقط بخاطرشیطنت وبی ادبی تنبیهش میکنم بعدش خیلی ناراحت میشم ولی ب بنظرم لازمه تا فردادرست وارد جامعه بشه