2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نوش جونت🤗 خیلی وقته ندیدمت

سلام عزیز 😘مرسی ☹☹☹بقول تو سایمون سنگین شده🤣🤣🤣🤣🤣

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
جوجه دلتون نخواد

خاست😐😐🙄

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
سلام عزیز 😘مرسی ☹☹☹بقول تو سایمون سنگین شده🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂فدات بشم

عزیزدلمی

جبران میشود آن روز ها، که صبور بودن آسان نبود و تو صبر کردی 🤍✨️ هنوز نیومدی ولی دنیام پر شده از حضورت 🩷🌸💕

ماهی داریم ولی بلد نیستم درست کنم

من ماهی رو صب با پیاز و پودر سیر و زردچوبه و فلفل سیاه و ابلیمو و نمک مزه دار کردم 

الان دارم سرخ میکنم و روش زعفرون میریزم خیلی خوشمزه میشه 

من با روغن کنجد سرخ میکنم که ضرر نداشته باشه

هر وقت تایپک میزنم معنی اسم دخترمو میپرسن محیصا یعنی برگزیده. 
بفرما مهمونی پسسسسسس  ته دیگ سیب زمینی هم گذاشتم

مرسی😐به تعارفاتت اعتمادی نیس☹

😂😂😂فدات بشم عزیزدلمی

😘

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792