2777
2789
عنوان

35هفته ام اپی کی برم

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 34 پست
عزیزم یسوال تو ۳۵ هفته موقعیت جنین مشخصه؟وثابته؟ینی سرش کدوم طرفه و پاش

اره من سونو رفتم سرش پایین بود دکترم گفت امکانش کمه بچرخه

آبجیا اگه میشه یه صلوات مهمونم کنید حاجت مهمی دارم هرکی فرستاد بگه منم براش بفرستم ❤😙❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همش با ژیلت زدم ولی میگم آخراش برم اپیلاسیون یکم حداقل دیرتر دربیاد

چون با ژیلت میزدی هرموقع اپلاسیون کنی تا دوهفته ممکنه درنیاد ولی بعدش شروع به زیرپوستی شدن و خارش میکنه پوستت وموهاش میزنه بیرون کم کم. البته هربدنی فرق داره

چون با ژیلت میزدی هرموقع اپلاسیون کنی تا دوهفته ممکنه درنیاد ولی بعدش شروع به زیرپوستی شدن و خارش می ...

خوشبحالت ریشه موهای من انقد سفته من حس میکنم خون میاد اگ اپی کنم

جوجه ی من🐣نفسم عاشقتممم بمووووونی براااممم😍👄👄
حالا هفتگی فعلا با دارو نظافت بی بو خودتو مرتب کن تا نزدیک به زایمانت برو اپلاسیون

من دیگه نزدم گذاشتم دربیاد قشنگ کم باشه نمیشه اپیلاسیون کرد

آبجیا اگه میشه یه صلوات مهمونم کنید حاجت مهمی دارم هرکی فرستاد بگه منم براش بفرستم ❤😙❤

وقتی مرتب اپلاسیون کنی ریشه سست میشه من خیلی ساله با موکن اپلاسیون میکنم چندبار خواستم برم لیزر کنم جور نشد هزینش زیاده 

وقتی مرتب اپلاسیون کنی ریشه سست میشه من خیلی ساله با موکن اپلاسیون میکنم چندبار خواستم برم لیزر کنم ...

موکن همون اپیلیدی؟یا ازین دستیا

جوجه ی من🐣نفسم عاشقتممم بمووووونی براااممم😍👄👄

منم این 9ماهو ژیلت زدم میترسم از دردش😣

منم ۳۵ هفته ام. ولی دغدغه ام اپلاسیون نیس😐😐

منم سی و پنج هفتم ولی یکی از دغدغه هامه  از بس تو بارداری ژیلت زدم خرس پشمالویی شدم  تو فکرم هفته های اخر برم اپیلاسیون.

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔