2777
2789
عنوان

لباستشویی

125 بازدید | 13 پست

اعصابم خووورده مادر شوهر نکبتم لباسشویی کهنه ی خودش معلوم نی بیست و.چن ساله استفاده کرده گراشته واسه ما شوهرمم میگه من نمیخرم واست مامانم یه عمر از این استفاده کرده توام استفاده کن هروقت خراب شد واست میگیرم حالا ننه ی خرابش پیرزن خودش لباسشویی اتوماتیک گرفته والا یه راه حل بدید قشنگ خرابش کنم با هیچی درست نشه

اب بریز تو سیم پیچیش

تو عجب ادمی هستی نباید خودتوطوری نشون بدیکه روش بشه بهت بگه ازاین عهد بوقی استفاده کن

اگرتازه عروسی

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه بی عرضه شوهرت

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
نزدیک عروسیمه 

رونده ازخودت عرضه بخرج بده

اگر لباسشوییت جزو شیربهاته و به عهده اونه باید اونجورکه دلت میخادبخره

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...