2777
2789
عنوان

حکم ازدواج مجدد

4746 بازدید | 65 پست

مردی که خودش زنش و بیرون کرده و کتکش زده و تو دادگاه اثبات شده باشه میتونه حکم ازدواج مجدد بگیره؟

اگه بدن رضایت زن هم لازمه؟اونموقع ازدواج دوم میتونه عقد کنه؟یا فقط صیغه؟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیزم مردا هر گهی که بخوان میتونن بخورن طبق قانون ایران 

والسلام

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن

كلا از نظر قانوني اگه امضا كرده باشه تو عقد نامه نميتونه بدون رضايت زن اول ازدواج دائم كنه

اما سوال اينجاست چرا زن اول حاضره همچنان با اين عتيقه زندگي كنه؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

اصلا نیازی به اجازه زن نیست

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
عزیزم مردا هر گهی که بخوان میتونن بخورن طبق قانون ایران  والسلام

بله دقیقا همین جوره. شوهرم منم هرقلطی میخاد میکنه بعد منه بیچاره حتی جرعت بیرون رفتنم ندارم 

خواستن همیشه توانستن نیست....                            گاهی داغیست ک تا ابد بر دل میماند... 
بله و اگر مردی بدون رضایت زن اول ازدواج کنه حق طلاق و مهریشو میتونه بگیره زن اول

عععع چ خوبه خداروشکر

اگه مخالفی ریپلایی نکن حوصله دعوا ندارم 🖐🏼باتشکر😁