خشک و شکننده کرده موهاتو واسه شوره یا سرکه سفید بشور
بانمک بودن با بیشعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بیادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوتها را درک نکردیم!
منم اینجوری شدم رفتم عطاری روغن نارگیل خریدم یکمشو میزنم به موهام بعد از پایین شونه میزنم تا بالا...دیگه موهام نمیشکنه...وقتیم موهات خیسه یا نم داره شونه نکن و اگر برست حس میکنی موهاتو میکشه برو یه برس بهتر بگیر
عزیزم ب ریشه موهات نزن...ولی من ک تاحالا استفاده کردم شوره نزدم..شامپوهم من کافئین و سیر میزنم که دوستم از شرکت بیز برام اورده بدنیست...قبلا کلیر میزدم راضی بودم
من چند سالیه از شامپو بچه واسه موهام استفاده میکنم چون موهام ریزش داشت و مشاوره توصیه کرد فقط ماهی دوبار به شامپوم کمی سرکه سفید اضافه میکنم و میزنم خیلی عالیه هم براق میکنه مو رو و هم چربی پوست سر از بین میره ولی اگه موهاتو رنگ کردی کمتر بزن رنگ مو رو از بین میبره
بانمک بودن با بیشعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بیادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوتها را درک نکردیم!