2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وضع مالی شوهر منم خوب نیس باید طلاق بگیرم؟؟با حرف خونوادت میخای زندگی کنی!!!

من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت  بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤  آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤

تو ۱۳ که ازدواج کردی خودت خواستی یا خونوادت

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

عزیزم واقعا به اره یا نه ما توجه میکنی  گلم وقتی نمیتونی مسوولیت قبول کنی چرا ازدواج میکنی مگه خانوادن از اول ندیدنش مگه پدرت اجازه عقد نداد  اخه ۱۳ سالکی شده سن ازدواج واقعاا    بهتره پیش مشاور بری بگم طلاق بگیر ۱۵ سالگی نیشی مطلقه بگم نگیر که....

خدایا مرررسی نمیدونم چطوری تشکر کنم ازت دستای پسر کوچولومو صحیح و سالم  بذار تو دستام  دوستت دارم    پسرم و همسرم عاشقانه دوستتون دارم

بنظرم تو که دلیل طلاقت بی پولیه طلاق بگیر چون اگه پیشرفت نکنه و خسته بشی ب دنبالش خیانت میاد و زندگی رو ب دهن یکی دیگه وشوهرت زهر میکنی بی پولی عامل خیانتههههههه خانما. درک کنین لطفاااااااااا طلاق بگیر

...

خب قبل ازدواج وضع ماليشو نديده بودي؟

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

من شوهرم وضع ماليش خوب نيس مستاجرم كتكم ميزنه بهم خيانت كرده دروغ گفته نميذاره ازخونه برم بيرون خودشم منونميبره بيرون باهيچكسم نميزاره برم بيرون خريد نميبرتم مادرشوب من ترجيح ميده هنوزطلاق نگرفتم باهاش موندم

بخدا ۱۵ سالمه قیافه درست حسابی ام ندارم بچه کارگرم هستم ولی ازدواج کردم همسرم خیلی خوش گل هستش ولی ‌تو کوچه خیابون جوری میره میاد بخدا بهش سلام میکنم فکر میکنه غریبع ام سرشو بلند نمیکنه درضمن خیلی ام پولداره اونا حرفه 

پس این نوشته ات تو تاپیک دیگه چی میگه !!!!!!!!!!!!خیلی بده دروغ گویی