2777
2789
عنوان

سدر براى مو

46737 بازدید | 11 پست

كسى از سدر براى تقويت موهاش استفاده كرده؟

ديروز خريدم ميخوام بزنم

شنيدم كه ميشه ربختش تو اب و از كفى كه ميكنه هم به عنوان شامپو استفاده كرد، شما تجربشو داشتين؟

من موهامو دكلره كردم كلا جنسشم خشك بود الان خيلى خشك تر شده ميخوام تقويتش كنم برم كراتين كنم بعدا، چجورى استفاده كنم سدرو؟؟☺️😊

قد ١٦٤وزن ٦٨،٧٠٠ هدف:٥٥ شروع: ١٥/٢/٩٨ حال حاضر، ٥٩،٩٠٠
با سدر موی دکلره تقویت نمیشه اونی ک تو میخوای ..سدر خوبه اما برای این چیزی ک‌تو میخوای نه

جدى؟ روغن تراپى هم دارم انجام ميدم

سدر براى چى خوبه؟

براى موى من چى خوبه؟

قد ١٦٤وزن ٦٨،٧٠٠ هدف:٥٥ شروع: ١٥/٢/٩٨ حال حاضر، ٥٩،٩٠٠

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر کار میکنی خود سدر رو به موهات نزن بدتر از حنا اصلا از مو خارج نمیشه بمونه توی مو ها هم خشک میکنه من یه بار زدم به غلط کردن افتادم ، سدر رو میریزم  تو تنظیف بعد تو آب جوش هم میزنم با دستکش فشار میدم عصاره ش خارج شه ، البته من گل ختمی هم به همین روش استفاده میکنم بعدش کتیرا میریزم ریزش مو هام قطع شده خشکی و وزوزی بودن موهام هم کم شده بعد حموم هم روغن نارگیل استفاده میکنم

اره سدر واقعا مو رو تميزم ميكنه.شامپوهاي طبيعي از تركيب سدر با چيز ميز ديگه ميسازن.ببين مو رو نرم ميكنه ولي خوب موي دكلره موي اسيب ديدس همون بري كراتينه بهتر جوابه.سدرو با ي كم اب قاطي ميكني خمير طور ميشه ميزني ب مو.

ماست براي مو خوبه.اگه بلنده ببافش وماست بزن بهش بعد بيست دقيقه بشور.

ي مقدار سركه رو با اب قاطي كن(سركه خالي نه)اسپري كن ب موهات.

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  

من سدر خریدم اما برای ماسک صورت ضد جوش،برامی مو میخواستم استفاده کنم که تو گوگل نوشته بود بعد یه مدت موها شروع به سفید شدن میکنه،یکم ترسیدم برای همین نزدم

برای تگ کردن کاربریم @خالی بزارین ،بعدا میام می بینم❤

اگر مویی ضعیف و خشک باشه بعد از کراتین بدتر میشه ، شما اول باید ببینی جنس مو و پوست سرتون چیه خشک ، چرب معمولی مثلا سدر برای کسانی که مو های خشکی دارند مناسب نیست چون قدرت چربی بری بالایی داره اما برای پوست چرب و موی چرب مناسبه! شوره رو هم از بین میبره ، گل ختمی هم برای کسانی که مو و پوست خشک دارند مناسبه مو ها رو نرم و لطیف میکنه بابونه برای هر دو خوبه چون چیزی رو پاک نمی کنه ، تقویتی هستش شوره رو از بین میبره مو ها براق و نرم میشن بوی خوبی هم میگیرن