2777
2789

پدر بنده فوت شدن.من چن روزه جدا شدم از دوس پسرم.درواقع نشون بودم.بد نامردی درحقم کرد..همون روز اول جدایی رفتم سرمزار پدرم و سرمو گذاشتم رو سنگ قبرش و زاررر میزدم.دیشب بعد ۱۵ روز خواب دیدم.اون پسر اومده دم در خونمون چن تیکه وسایلمو بعد جدایی بده.من داشتم باهاش حرف میزدم ک یهو دیدم پدرم داره میاد دم در.تو دلم گفتم وای بابا خبر نداره من دوس پسردارم الان منو میکشه.پدرم ک اومد دم در .انگار از همه چیییی خبرداشت.اشک تو چشماش بود.بمن هیچی نگف.ب پسره گف تو با ابروی دخترم و خانوادم بازی کردی.اوردتش تو حیاطمون.با همون حالت ناراحت و گریه ای ک داشت.ی چوب بزرگ گرف از پشت خیلییی پسره رو زد.همه جمع بودن تو حیاطمون.حتی پدر پسره هم بود.اما هیجکی جلوی پدرم رو نمیگرف.منِ احمق گریه میکردم ک بابا نزنش.بابام فقط میزد.بیدارشدم

عزیزم قطعا پدرتون از ناراحتی شما ناراحت شده و بقول قدیمیا اگاه شده از این مشکل شما

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اول از همه اینکه مرده ها به جهان ما از خودمون اگاه ترن . برا شادی روح پدرت چیزی خیرات کن دعای خیر و نفرین مرده زود میگیره خوابتون انذار و ناراحتی پدرتون هست و در حق اون پسر. وای به حال اون پسر 

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋
تعبیرش این پسررو از ذهنت بیار بیرون باباتم از پسرع ذهلش میره

😂..برامنکه تموم شد.اما شبا کابوس میبینم.با تپش قلب بیدار میشم.اصلا نمتونم تنها اتاق بخواب.حتما باس پیش مامانم باشم بخوابم😥😂

بابات خیلی ناراحت که این پسر این کارو باهات کرده و زدن تو خواب خیلی خوبه برو از پدرت سر مزار دلجوای ...

بابام ام زنده بود مخالف باهمچین چیزایی بود.من رفتم سرمزارش بااون حال زارم.نفرین کردم پسررو.😔امروزم پنجشنبه هس حتما میرم مرسی دوستم

عزیزم اول از همه اینکه مرده ها به جهان ا از خودمون اگاه ترن . برا شادی روح پدرت چیزی خیرات کن دعای خ ...

😢ب همه میگف این دختر خانومم هست.این نامزدمه.بدون هیچ عقدی.خانواده ها خبرداشتن.در حد نشون بودم.همه مارو دیدن..روم نمیشه بیرون میرم.😔خدا از ذهن همه پاک کنه

😢ب همه میگف این دختر خانومم هست.این نامزدمه.بدون هیچ عقدی.خانواده ها خبرداشتن.در حد نشون بودم.همه م ...

گلم اینقد خودتو ناراحت نکن مردم که دور از جون شما خر نیستن میدونن نامزد بودین تو نامزدی هم این حرفا زیاده . توکلت به خدا خدا جای حق نشسته

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋