2789
ممنون. آره گريه كه ميكنه ولى زردى هم داره امشب دستگاه اجاره كرديم گذاشتيمش تودستگاه همش چشم بندشوميك ...

چند بود زردیش؟

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
اره درد بعدش تا چند روز ولی طبیعی چند ساعته من بدون درد رفتم بیمارستان سه سانت بودم یکساعت و چهل و ...

من خودمو برای درد وحشتناک حاضر کردم . ولی اصلا نمیدونم تحملشو دارم یا نه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چه خارشی مگه داشتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بعد چند هفته و چند روز بدنیا اومد؟

خارش دست و پا بود که تو بارداری خطر نامه ولی ازمایش و سنو صفرا و کبدم سالم بود.اگر تو این دوتا مشکلی باشه خطر داره.ولی دکتر من میگفت نه خطر داره و باید سزارین شی.

سی و هشت هفته وشیش روز

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
١٣

مال نی نی من پونزده بود دکتر گفت باید ببریش سریع بستری شه

ولی ما بردیمش طب سنتی گفت شیر و خشت و ترنجبین هم نی نی بدین هم مامانش بخوره تو سه روز خوب خوب شد

چه مرضیه ک همه ی نوزادا زردی میگیرن اخع 😭😭😭

همه فکر میکنن از گرمیه ولی دکتر طب سنتی میگفت از چربیه

ترنجبین و و سیرخشت گرمه و باعث از بین رفتن زردی میشه

من خودمو برای درد وحشتناک حاضر کردم . ولی اصلا نمیدونم تحملشو دارم یا نه

اره خوبه اینجوری وقتی بهت میگن داره بدنیا میاد باورت نمیشه.منم همش میگفتم الان قراره بدتر بشه دردم

فقط نفس گیری که تو کلاس بارداری اموزش میدن و یادت نره خیلی کمک میکنه به دردت