2789
نیم ساعت قبل اقدام به همسرت قهوه ی غلیظ بده بخوره..واسه اقدامم حتما قبل همسرت ارگاسم شو.. انشالله ه ...

دقیقا همین کارو کردیم

انشالله خدا سالمشو بده فقط بده چون قرصای هرمونی پدر ادمو درمیاره

ازباران مهربانترنداشتيم،بيشتركه باريد؛عين مصيبت شد...محبت بيش ازحد،مصيبت ميشودجانم؛مصيبت...
شانسه من امسال اینجوری شده . منم سپردمبخدا دیگه چکار کنم. ورزش میرم ماما هم گرفتم.‌

ماما همراه خیلی خیلی خوبه..

اصلا نگران نباش عزیزم..اگر بتونی زایمان اپیدورال بری که کلآ درد آنچنانی هم حس نمیکنی..خواهر شوهر من اپیدورال زایمان کرد ماما همراه هم داشت..خداروشکر اذیت نشده بود..توکلت بخدا باشه انشالله نینی نازت به سلامت میاد بغلت و همه ی انرژی منفی هارو با خودش میبره😍😍😍❤️

🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شانسه من امسال اینجوری شده . منم سپردمبخدا دیگه چکار کنم. ورزش میرم ماما هم گرفتم.‌

من به نظرم طبیعی بهتره..تحقیق کردم..

تازه ورزشم میکنی ماما هم داری..خیلی خوبه

سزارین بعدش کلی اذیت ودردسر داره..

خیلیاحتی تو نیم ساعته زایمان داشتن..

ورزش خیلی خوبه پیاده روی هم عالی

من بخاطر خارش که ماه اخر پیدا کردم دکتر گفت اگر خوب نشد مجبوریم سزارین کنیم و زودتر بچه رو بگیریم

من تو سه روز با پیاده روی و ورزش رفتم زایمان طبیعی😬

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
عزیزم من طبیعی زایمان کردم چند ساعت بعدش مرخص شدم و اومدم اتاق شیر دهی ی خانمی اونجا بود دوسه روز بو ...

خدا کنه. من دست تنها هم هستم . هرچی زودتر بتونم روپا بشم به نفعمه. نمیخوام مادرشوهر بیاد پیشم اخه

اره  دختر دارم میخوام پسر بشه جفتم‌جور شه

ببین عرق کاسنی حتمااا شوهرت بخوره

بریز تو ابش

من از کسی پرسیدم گفتن که جنسیت بچه همون لحظه لقاح تعیین میشه

اصلی ترین عمل برا جنسیت،شبه اقدامه

ورزش خیلی خوبه پیاده روی هم عالی من بخاطر خارش که ماه اخر پیدا کردم دکتر گفت اگر خوب نشد مجبوریم سز ...

چه خارشی مگه داشتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بعد چند هفته و چند روز بدنیا اومد؟

الهی خدا حفظش کنه.گریه میکنه؟که شب بیداری؟

ممنون. آره گريه كه ميكنه ولى زردى هم داره امشب دستگاه اجاره كرديم گذاشتيمش تودستگاه همش چشم بندشوميكشه پايين روبينيش منم ازترسم قراره تاصبح بيدارباشم  

شما طبیعی بودین؟  مگه سزارینم‌تاب و توان میخواد 😂

اره درد بعدش تا چند روز

ولی طبیعی چند ساعته

من بدون درد رفتم بیمارستان سه سانت بودم یکساعت و چهل و پنج دقیقه بعدش نینیم بدنیا اومد درد زیادش یریع اخر بود بقیش برام قابل تحمل بود

انقدری که بد میگن از طبیعی واقعا نیست

اخرا به من میگفت پاشو بریم روتخت زایمان باورم نمیشد واقعا بچه داره بدنیا میاد فکرمیکردم درد بدتر از اینم هست و مدت بیشتریه

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
ممنون. آره گريه كه ميكنه ولى زردى هم داره امشب دستگاه اجاره كرديم گذاشتيمش تودستگاه همش چشم بندشوميك ...

ای جووونم 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍