2777
2789
عنوان

خانما بیایید

128 بازدید | 15 پست

من مادربزرگ همسرم تازه فوت کرده فردا براش ختم قران میگیرن دعوتیم به نظرتون برم؟ من هنوز چله م در نیومده و بچه م 15 روزشه...

تو ختمش اصلا شرکت نکردم

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به خودت داره اگه هنوز رو فرم نیستی نری بهتره اگه حالت خوبه برو که یه احترامی گذاشته باشی بهشو ...

خودم و نی نی حالمون کاملا خوبه ..

من از اون نظر گفتم چون هنوز چله م در نیومده یه وقت مراسم برا مرده س مشکلی پیش نیاد وگرنه ما همه جا میریم

خودم و نی نی حالمون کاملا خوبه .. من از اون نظر گفتم چون هنوز چله م در نیومده یه وقت مراسم برا مرده ...

من اعتقاد ندارم به اینا . خرافاته

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

ن اول ازهمه از همسرت معذرت خواهی کن براش توضیح بده امکان داره بچه مریض بشه تومحیط جمعیت اونم حساس وضعیف یاخوایی نکرده صدمه ببینه کسی بگه بده بغلم سرش نرمه دست وپاهاش هنوز خیلی نازکه . برای همسرتوتوضیح بده اون خودش کامل قانع بشه دیگه نیازی نیست  ب کسی توضیح بدی تلفونیم از اطرافیان معذرت بخواه

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره

علتشو نمیدونما. ولی مامان و مادرشوهرم چله عقد و چله ی زایمان در نیاد اصلا نمیزارن طرف مراسم ختم و  و قبرستون و اینجور چیزا بره. ماهم نمیریم

تا خدا هست...ناامیدی چرا؟😍🍁😍
خودم و نی نی حالمون کاملا خوبه .. من از اون نظر گفتم چون هنوز چله م در نیومده یه وقت مراسم برا مرده ...

وقعا بچه ۱۵روزه روهمه جامیبری اونفدنمیترسی چیزیش بشه 

من بودم اگه حالم خوب بود میرفتم ولی اگر به دلت نیست بری نرو بگو ناخوش شدم حتی لباسم حاضر کرده بودم بیام ولی قسمت نبود حالا به منم یه جزء قرآن بدید براشون بخونم

وقعا بچه ۱۵روزه روهمه جامیبری اونفدنمیترسی چیزیش بشه 

اره نه نمیترسم چون حواسم بهش هست ...

بابت این مسئله ام خودم مشکلی ندارم فقط مامانم میگه نری روت چله میفته ( البته خودم قبول ندارم این چیزا رو ولی از بس میگه ادم دودل میشه خواستم ببینم بقیه تو این موقعیت مراسم جایی رفتن

اره نه نمیترسم چون حواسم بهش هست ... بابت این مسئله ام خودم مشکلی ندارم فقط مامانم میگه نری روت چله ...

والااینا ک خرافاته ولی درعجبم چطور هواست ب هوای الوده ومریضاهست چون دوروز اول مریضی هیچ علائمی نداره .تازه دکترپسرم اون موقع ک ۴ماهش بود گفت تومهمونی ک افرادزیادی باشن نرو چون خودمحیط الودست ازاوولم همین باورروداست حتا اوایل ک همه میومدن طبق حرف دکترم بیشتراز ده دقیقه نمیزاشتم بچم تواون اتاق باشه