بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خودم و نی نی حالمون کاملا خوبه .. من از اون نظر گفتم چون هنوز چله م در نیومده یه وقت مراسم برا مرده ...
من بودم اگه حالم خوب بود میرفتم ولی اگر به دلت نیست بری نرو بگو ناخوش شدم حتی لباسم حاضر کرده بودم بیام ولی قسمت نبود حالا به منم یه جزء قرآن بدید براشون بخونم
بابت این مسئله ام خودم مشکلی ندارم فقط مامانم میگه نری روت چله میفته ( البته خودم قبول ندارم این چیزا رو ولی از بس میگه ادم دودل میشه خواستم ببینم بقیه تو این موقعیت مراسم جایی رفتن
اره نه نمیترسم چون حواسم بهش هست ... بابت این مسئله ام خودم مشکلی ندارم فقط مامانم میگه نری روت چله ...
والااینا ک خرافاته ولی درعجبم چطور هواست ب هوای الوده ومریضاهست چون دوروز اول مریضی هیچ علائمی نداره .تازه دکترپسرم اون موقع ک ۴ماهش بود گفت تومهمونی ک افرادزیادی باشن نرو چون خودمحیط الودست ازاوولم همین باورروداست حتا اوایل ک همه میومدن طبق حرف دکترم بیشتراز ده دقیقه نمیزاشتم بچم تواون اتاق باشه
سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره