2777
2789
منم انگار دگ حسشو ندارم

تَو اين سن چقد بزي تو اين دادگاه ها حرفش اسونه ولي هر قدمش خفت ميكنه تؤ هر قدم مرگ ارزوهات خاطرات ترس اينده ديوونت ميكنه 

خدا هست و خدا هست و خدا هست.....🙏🏻💔

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

واسه چی؟؟؟

منم دو بار رفتم هي خواستم درست كنم ولي الان اعتماد ندارم بهش ميگم شايد بخاطر مهر و نفقه برگشت تا شرايطش اوكي شه بگه برو عجيبم هست كه حتي بچه نميخواد

خدا هست و خدا هست و خدا هست.....🙏🏻💔
منم فک کنم بعد طلاقم دگ ازدواج نکنم  شوهرم نه بهم خیانت کرده نه مشکلی با خانوادش دارم اخلاقمون ...

اگر مشکل خاصی نداری با یه مشاور مشورت کن حتما

جانانِ من (مادر عزیزم ⚘)سفر کرد،با او برفت جانم⚘
منم فک کنم بعد طلاقم دگ ازدواج نکنم  شوهرم نه بهم خیانت کرده نه مشکلی با خانوادش دارم اخلاقمون ...

طلاق خیلی سخته خیلییی

از الان دارم سختیشو حس مکنم

سعی کن که جدا نشی اگر مشکل خاصی نیست اگر بچه هم داری جدا نشو 

امیدوارم که مشکلت هر چه زودتر حل بشه عزیزم