2789

اره من گرفتم خيلي عالي بود به همه توصيه ميكنم بگيرين 

از اول تا اخر زايمان پيشم بودم همه مار ميكرد بهم ياد ميداد چيكار كنم كمرم ماساژ ميداد 

پارسال ٢٥٠تومن گرفت

خدایا شکرت 🙏🏻
اره من گرفتم خيلي عالي بود به همه توصيه ميكنم بگيرين  از اول تا اخر زايمان پيشم بودم همه مار م ...

چجوری پیداشون کنیم؟ خونه میان؟ 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من ک مردشورش ببرن برام هیچکار نکرد.ن ماساژی ن تسکینی ن راه حلی.خبر مرگش فقط با امپول فشار و مسکن اونم وقت زایمانم نبود من الکی برد بستری کرد.چ کشیدم تا زاییدم تازه 500میگفت 400دادم.2ساعته زاییدم😐

من ک مردشورش ببرن برام هیچکار نکرد.ن ماساژی ن تسکینی ن راه حلی.خبر مرگش فقط با امپول فشار و مسکن اون ...

وای عزیزم چه بد..‌‌.

پس شانسیه ، یکی از گرفتنش راضیه یکی هم مثل شما ناراضی😕😕😕

هرچه خداخواست همان می شود...
وای عزیزم چه بد..‌‌. پس شانسیه ، یکی از گرفتنش راضیه یکی هم مثل شما ناراضی😕😕😕

تازه خیلی هنر کرده میگه تو شرایط تو 2ساعت زایمان واقعا کم بوده.او فقط ب زمانی ک زایمان میکنی اهمیت میده ک هرچه کمتر بهتر.وگرنه ب مراحل توجه نمیکنه من اول 39بودم ن درد زایمان داشتم ن خونریزی داشتم رفتم من معاینه کنه.2سانت بودم.اصلا امادگیش هم نداشتم ک یهو بهم گفت بستری شو.خب اخه وقتم نبود.بچه تو لگنم نبود خیلی اذیت شدم مردم و زنده شدم

تازه خیلی هنر کرده میگه تو شرایط تو 2ساعت زایمان واقعا کم بوده.او فقط ب زمانی ک زایمان میکنی اهمیت م ...

کاش لااقل پیگیر یه مامای خوب میشدین، کسی که تعریفشو کرده باشن...

کاش لااقل پیگیر یه مامای خوب میشدین، کسی که تعریفشو کرده باشن...

خب همین تعریفش شنیدم زن خوب و مهربونی بود.چن جا تعریفش شنیدم واسه همین انتخابش کردم.ولی تو محیط بیمارستان اصلا اون چیزی نبود ک ازش میخاستم.چون میخاس پرسنل بیمارستان ندونه ک ماما خصوصیه گفت اونجا غیر قانونیه..حالا رییس بیمارستان هم اشنا بود اونم وقت زایمان چون دکترزنانه بالا سرم بود

میخواستم ماما بگیرم الان دودل شدم... 😕😕😕

تو انتخاب دکتر دقت کن.من ی چیزی ک بود.متاسفانه بچه اولم طبیعی اوردم.و ماما بیمارستان ی بخیه الکی زد ک بعدش باز شد منم پیگیر نشدم.همبن اشتباه اول بخیم بد جوش خورد و گشادی پبدا کرد.حالا بچه دومم شوهرم گفت سزارین کن خونوادش هم همینطور.ولی چون ی بار طبیعی اورده بودم دیگه گفتم درب و داغون شدم دومی هم طبیعی بیارم😐

خب همین تعریفش شنیدم زن خوب و مهربونی بود.چن جا تعریفش شنیدم واسه همین انتخابش کردم.ولی تو محیط بیما ...

چه جالب، اصلا فکر نمیکردم که ممکنه جایی غیر قانونی باشه گرفتنِ ماما.

پس کم اهمیتیش به خاطر همین بود

چه جالب، اصلا فکر نمیکردم که ممکنه جایی غیر قانونی باشه گرفتنِ ماما. پس کم اهمیتیش به خاطر همین بود

اره.خیلی ناراحت شدم بهش احتیاج داشتم.ولی بهم گفت اینجا نگو من ماما خصوصی تو هستم میومد بهم سر میزد و میرفت موندم برای بچه بعدیم طبیعی بیارم یا سز کنم.االبته هنوز ندارمش از ی طرف میگم اب از سرم گذاشته اگه بچه اولته سزارین کن.من افتادگی مثانه و رحم و واژن پیدا کردم

چجوری پیداشون کنیم؟ خونه میان؟ 

از خود بيمارستان بپرس بهت يه ليست ميدن نه ديگه شمارش و بهت ميده هر وقت رفتي بيمارستان بستري شدي زنگ ميزني اونم مياد

خدایا شکرت 🙏🏻