2777
2789
عنوان

ای وی اف

197 بازدید | 16 پست

سلام آنا جون من تازه وارد شدم الان تقریبا دو ماهه که به صارم مراجعه میکنم و دارو دریافت کردم و یک سری آزمایش اولین بارداریم هم هست با توجه به اینکه تازه وارد ۳۹ سال شدم دکتر خسرو مهر نظرش ای وی اف بود اما واقعیت اینه داخل سایت نی نی سایت عضو هستم و اکثرا نظرشون براینه که به دکتر دیگه هم مراجعه کنم مثله ابن سینا.ارش.رویان هیچ اطلاعاتی ندارم لطفا کمکم کنید ممنون میشم

تعداد رای : 3
نظرسنجی
۱
3
100%
۲
0
0%

پیگیری کن حتمان دکترتون راست گفتن سنتون بالاست وقت برای این دکتر اون دکتر ندارین ، 

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤

صارم خوبه.ivf کنی بهتره.حتما با دکتر اشرفی و دکتر عارفی هم مشاوره شو.دکترای خوبین تو زمینه ناباروری.عارفی رو که میتونی تو ابن سینا ببینی.و باید تاکید کنی با  عارفی میخوام ویزیت شم.دکتر اشرفی هم به ۴۰ ساله ها زود وقت میده.یک ماهه.دکتر نصر هم خوبه بیمارستان بهمن ولی تایم وقت دهیش طولانیه

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هزینه های صارم بالاست اگه وقت بزارم و هزینه کنم نشه چی؟

توکلت بخدا ان شاء الله میشه منظورم اینه مثل من وقتتو و هزینه تو بیخود هدر نده یه دکتر قابل اطمینان پیدا کن پیشو بگیر ؛ من ۸ سال اعصاب و وقت و پول گذاشتم ۲ سال و خورده ایش با یه دکتر بی وجدان که نگفتن شوهرمم مشکل داره باید درمان شه با یه دکتر که دو نفر معرفی کردن و لطف خدا بدون استفاده خودم از دارو فقط رژیم و ورزش همسرمم سه تا قرص تقویتی جواب گرفتم 

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤
با دارو اف اس اچ و بقیه آزمایشام طی یک ماه اوکی شده

خدا رو شکر اگه به دکترت اطمینان داری باهاش ادامه بده 

منم 20 سالمه اون هفته قبل گفتن میکرو 😪

خدا بزرگه بهش توکل کن بسته به مشکلتونم داره ، من خودم تنبلی و پلی کیستیک بودم شوهرم شکل و حرکت اسپرماش مقداری مشکل داشت که به ما نگفتن مرکزی که میرفتیم منو بستن به آزمایش و قرص و داروو انواع و اقسامش اخرم هیچی، فقط هرجا میرین یه جای مطمئن باشه و از دکترتون مطمئن شین 

انشاالله بزودی مامان شین 🌷

خدا بزرگه بهش توکل کن بسته به مشکلتونم داره ، من خودم تنبلی و پلی کیستیک بودم شوهرم شکل و حرکت اسپرم ...

نه عزیزم من خودم از اول تو نت تحقیق کردم دوماه بود اقدام کردیم نگرفت شوهرمو فرستادم آزمایش فهمیدم مشکل داره،، خودمم عکس رنگی آزمایش هورمونی فردا هم میرم،، جواب ذخیره تخمدانم رو بگیرم گفتن اگه بالا 20 باشه لاپاراسکوپی پاراسمپاتیک 

من پلی کیستیک شدید،، شوهرم موروفولوژی 4، حرکت 25ab

پس خواهرم خودت رژیم بگیر تو همین سایت با بامداد خمارم میتونی با روزی ۴۰ دقیقه پیاده روی و دو آهسته که بدنت عرق کنه من ۶ ماه این کارو کردم هر روز با متفورمین البته؛ همسرمم دکتر اورولوژیش سه تا قرص داد بخاطر شکل و حرکتش یادم نیست ازمایش فقط یه ۹ یادمه که دکتر گفت این باید ۲۰ باشه تا برای ای وی اف اقدام کنیم ؛ که ماهی که میخواستم اقدام کنم خدا رو شکر طبیعی باردار شدم